Van Gal cilja titulu!

Autor: Beta Beta
petak 26.12.2014.
11:46
Izvor: Beta

Trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je danas da je cilj tog fudbalskog kluba da ove sezone osvoji titulu u engleskoj Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Mančester junajted, uoči današnje utakmice protiv Njukasla, zauzima treće mesto na tabeli sa 10 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem. P

osle lošeg početka, Junajted je vezao šest pobeda i popeo se u gornji deo tabale.

"Naš cilj je da na kraju sezone budemo šampioni. Cilj je da uvek budemo prvi, to je najvažnije u svetu fudbala, ali nije lako", rekao je Van Gal, preneli su britanski mediji.

Bivši trener Ajaksa, Barselone i Bajerna iz Minhena je ovog leta na pojačanja potrošio 150 miliona funti - uključujući i dovođenje Anhela di Marije iz Real Madrida za 59,7 miliona funti, što je rekord britanskog fudbala.

Uprava kluba traži da ekipa sezonu završi medju prve četiri, kako bi se vratila u Ligu šampiona, a Van Gal je rekao da njegovi fudbaleri žele više od toga.

"U Holandiji i Nemačkoj imate šampione za Božić, ali to se ne računa na kraju sezone, u maju morate da budete prvi."

"Trenutno je PSV božićni šampion u Holandiji, a Bajern u Nemačkoj. Naravno da je bolje da budete prvi u tom periodu, pošto je onda veća mogućnost da osvojite titulu, ali to nije sigurno. Mi želimo titulu u maju"
, rekao je Van Gal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke