Van Dajk preskače prvo kolo

Autor: Boban Filipović
petak 11.08.2017.
17:15
Izvor: Sportske.net

Holanđanin neće biti ni u prorokolu zbog bolesti.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Menadžer 'Svetaca' Maurisio Pelegrini je na konferenciji za medije potvrdio da neće moći da računa na Viržila Van Dajka na utakmici prvog kola Premijer lige protiv Svonsija, koja se igra sutra (16h) na 'Sent Merizu'.

"On neće igarti jer je imao problema sa zdravljem tokom cele sedmice. Poslednja dva dana nije mogao uopšte da trenira. Biće teško bez njega, svi dobro znamo koliko on znači ekipi, ali šta je tu je, moramo da zbijemo redove." rekao je Pelegrini.

Tokom leta je bilo dosta priče o odlasku Van Dajka iz Sautemptona.

Dovođen je u vezu sa gotovo svim premijerligaškim klubovima iz 'gornjeg doma', najžešće je zagrizao Liverpul, ali su 'Redsi' pod pretnjom tužbom zbog pregovora sa igračem mimo znanja 'Svetaca' bili prinuđeni da se povuku.

Do kraja prelaznog roka ostalo je dvadeset dana, videćemo šta će biti sa jednim od najtraženijih štopera na svetu u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Friday, 11.08.2017
18:43

Po meni u Premierligi svi trebaju ojačati odbranu, jeino možda Tottenham ima vrhunsku, ostali svi su šuplji kao sir i zato mislim da bi svi trebali da se uključe u borbu da dovedu ovog momka, mada čuo sam negdje da on ima želju u Liverpul, ali oni neće da plate ovih 60m funti i zato se ovo vuče čitavo ljeto.

avatar
Chella_ynwa
Friday, 11.08.2017
17:53

Covek izjavio da nece da igra i da hoce transver, a ova njuska izjavljuje kako nece da igra zbog bolesti.

avatar
NikkiCFC
Friday, 11.08.2017
17:45

lol a kao bio bi u protokolu i da je zdrav. Ovo je mazanje ociju javnosti. Decko ne trenira celo leto sa timom i sta sad treba da igra?

avatar
Gorčilo
Friday, 11.08.2017
17:23

Jedina svetla tačka u ovom transfer periodu, a tiče se Liverpula, je Salah. Sve ostalo jad i beda kako god okreneš. Fijasko sa Keitom i najverovatnije sa Van Dajkom, onda ovo danas sa Kutinjom i to 24 sata pred početak prve utakmice u PL. Ne znam šta da kažem. Taman kad se mislilo da je Klop usmerio klub na pravi put ponovo se vraćamo unazad. Mislim da je glavni problem Liverpula u vlasnicima i upravi.

avatar
The KING(visionary)
Friday, 11.08.2017
17:21

Nije samo Van Dajk,nego se i Kutinjo naprosto razboleo za prvo kolo,vrebaju opasni virusi pred transfere zahteve u nove klubove.LOL