Valensija populističkim merama pokušava da ublaži bruku

Autor: Boban Filipović
sreda 10.02.2016.
14:55
Izvor: Sportske.net

I Španije stiže vest da će kapije 'Mestalje' biti otvorene za revanš meč polufinala Kupa Kralja protiv Barselone.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Duel Valensije i Barse imaće revijalan kartakter jer su Katalonci u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Kralja slavili sa ubedljivih 7:0 na 'Nou Kampu'.

Iz bojazni da tribine 'Mestalje' ne budu sablasno prazne zbog pomenute katastrofe, uprava Valensije je donela odluku da ulaznice za revanš meč budu besplatne.

Na taj način rukovodstvo 'Slepih miševa' želi da se dodvori navijačima koji su strašno nezadovoljni rezultatima ekipe u poslednje vreme. A kako i ne bi bili kada je od dolaska Garija Nevila klub spao na veoma niske grane, još uvek nije pobednio nikoga u Primeri i mnogo je bliži zoni ispadanja nego mestu koje vodi u Evropu.

Nevil je 'persona non grata' u Valensiji, katastrofa na 'Nou Kampu', a potom i poraz od Betisa na 'Viljamarinu' su kapi koje su prelile čašu, klub je bio prinuđen da zove upomoć policijske snage da ga zaštite od besa navijača po povratku iz Sevilje, ali Englez je nekim čudom sačuvao posao iako je Valensija sa njim za kormilom osvojila samo pet od mogućih 27 bodova u prvenstvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 10.02.2016
22:58

Ovaj Nevil,kao da je pao sa marsa...Nisam ocekivao da ce biti ovoliko los...!

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 10.02.2016
18:55

Preteraše više... Ovolika prašina se nije digla ni kad je Bayern dobio Barcelonu 7:0. Kao da je Valencia šampion Evrope, neka mega-giga snažna ekipa a Barcelona neki drugoligaš pa je čudo nad čudima što su ih dobili 7:0. Jeste ubedljiv poraz ali ako je Real mogao da prima po 5 komada u više navrata i to na Santiago Bernabeu što ne bi i Valencia primila 7 na Camp Nou.

avatar
MESSSIKING
Wednesday, 10.02.2016
20:06

Velika je razlika kada dobijes ekipu u jednoj utakmici sa tolikim rezultatom a sasvim drugo kada u dve utakmice bude po 7:0. Digla se tada prasina i spustila. Posle Real i Barsa vratili Bajernu. Valensija je jako ime i zato se digla prasina..

avatar
novak djokovic
Wednesday, 10.02.2016
20:52

Kad je BarSa izgubila 7:0?

avatar
novak djokovic
Wednesday, 10.02.2016
17:24

Nije jos gotovo, 7:0 se moze stici.

avatar
Salvatore
Wednesday, 10.02.2016
16:18

Nevile budi covek i daj otkaz ovo je za plakanje,samo kaljas sebi ime i Valensiju rusis

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 10.02.2016
16:10

svi na mestalju i pokazite majmunu gde mu je mesto, 90 minuta da se ori protiv brace Nevil...

avatar
Wednesday, 10.02.2016
17:51

ne brini, Spanci su to, ne Englezi. Sto je najgore, Nevil koji je bio dosta ostar, prema drugima trenerima iz komentatorske fotelje, sad prozivljava pravi pakao, ali sa je i ocekivao ekipa koja iam igrace bar da zapreti Madridjanima i Barseloni, je blizu zone ispadanja samo zbog njega.

avatar
Thursday, 11.02.2016
01:05

Za Borisa, aj ako vidis, jer ne mogu da ti odgovorim. Imali su nesrecnih poraza, sa Nunon, kao i par tezih povreda, i da Diego je veliki problem, ali Piati, Mustafi, Gomes, Rodrigo, Pareho su isto dobiri igraci uz to jos i najmladji sastav, dake trebalo bi da smao napredjuj. Malo se i nisu uigrali na pocetku, narocito u zadnjoj linij, pa ih je malo kostalo, ali Nuno nije trebalo da ide, imao je dobar plan, odlicno odradjen posao, vratio Valensiju u LS, ne zaboravi da je i to uzlo maha, i svoj danak uz povrede, ali to nisu razlozi da ode trener. S druge strane Nevil nema LS, znao je ko je povredjen i nista nije uradio.

avatar
Boixos_Nois
Wednesday, 10.02.2016
18:12

Pa nije samo zbog njega. Da im je tako dobro išlo ne bi ni odlazio trener što je bio prije njega. Logično zar ne? :) A i nemaju baš neki tim. Jedino se Alkaser, Gaja, Feguli (muči se sa povredama) i Enzo Perez (ista stvar kao i Feguli) se izdvajaju od ostalih. Diego Alves koji je prvi golman im je van terena već više od pola godine. Još prošle sezone je pokidao ligamente koljena... Tako da kada se uzme sve u obzir nije ni čudo što je Valensija tu gdje jeste i daleko od toga da je samo Nevil kriv...

avatar
(anti)talentovan lik
Wednesday, 10.02.2016
18:12

Sve se vraca, sve se placa...