Valensija iznenadila Bilbao!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.02.2017.
18:07
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Valensije slavili su na svom stadionu u okviru 23. kola španske Primere.

EPA/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

"Slepi miševi" igraju jednu od najgorih sezona u istoriji kluba, ali današanja partija sa Bilbaom može da pruži ohrabrenje svim navijačima ovog kluba.

Slavili su na svojoj "Mestalji" protiv favorizovanog Atletik Bilbaa, na kraju je bilo 2:0 (2:0).


Bili su izuzetno opasni po gol Iraizoza u prvih 45 minuta fudbaleri Valensije, a dokaz tome je da su oba gola postigli upravo u tom delu igre.

Igrao se 13. minut kada su neoprezni defanzivci Bilbaa izgubili loptu na svojoj polovini, ona je stigla do Oreljane, koji je majstorskim pasom spojio sa golom Nanija, koji je lako matirao Iraizoza.

Kada se činilo da će se sa tim rezultatom otići na odmor, brzinski su fudbaleri Valensije izveli jednu sjajnu akciju u prvom minutu sudijske nadoknade, El Hadadi je poslao loptu do Zaze, Italijan je izbio sam pred Iraizoza i lako ga savladao.

Taj gol pogledajte OVDE.

U nastavku, očekivano opasniji gosti iz Baskije, ali je Valensija, kao što to i dolikuje timovima tog renomea, držala loptu u svom posedu i do kraja uspešno iskontrolisala rezultat. Raspoložen je bio i Dijego Alveš, koji je sakupio tri odbrane u drugom poluvremenu.

Nije bilo promene rezultat do poslednjeg suijskog zvižduka, "Slepi miševi" su upisali 23. bod ove sezone, a sa tim rezultatom su 15. na tabeli.

Bilbao ostaje osmi sa 12 bodova više od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke