Valdes ne brani ali uredno slavi pobede!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.01.2015.
20:07
Izvor: Sportske.net

Španski internacionalac Viktor Valdes još uvek nije upisao nastup u dresu Mančester Junajteda ali pobede svog novog kluba uredno proslavlja na "Tviteru" i "Instagramu".

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su Kvins Park Rendžers u okviru 22. kola Premijer lige a odmah nakon meča ekspedicija "Crvenih Đavola" vozom se zaputila za Mančester.

Izabranici Luja Van Gala slavili su rezultatom 0:2 a David De Hea proglašen je za igrača utakmice od strane navijača gostujućeg tima.

Španski golman upisao je još jedan sjajan nastup pa njegov zemljak Viktor Valdes teško da može da se nada skorom nastupu u šampionatu engleske.

Bez obzira što još uvek nije upisao nastup u dresu Mančester Junajteda bivši golman Barselone uredno proslavlja pobede "Đavola".

Na svom "Tviteru" i "Instagramu" Valdes je ostavio poruku i fotografiju. U društvu Radamela Falkala Španac je pozirao a na "Tviteru" je poručio:

"Sa mojim prijateljem "Tigrom" Falkaom. Sjajan posao danas i još jedna važna pobeda!" napisao je Valdes.

Španski internacionalac priključio se Mančester Junajtedu pre nešto više od desetak dana a videćemo kada će ga Luj Van Gal udostojiti nastupa u prvom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke