Uvek isti, Berluskoni napao Montelu posle najvažnije pobede u sezoni!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.02.2017.
09:20
Izvor: Sportske.net

Ma kako završi priča sa Kinezima, jedno je sigurno, treneri će odahnuti nakon što gazda Silvio proda klub. Evo šta se desilo Monteli!

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan je, uz sve muke, ove sezone osvojio trofej, makar to bio i Superkup.

Uspeli su da posle penala savladaju Juventus u Dohi, i nisu bili neravnopravni u tom duelu, naprotiv, vratili su se u meč i čini se da su mogli i da završe posao pre penala.

Uz to, Montela je sa Milanom dobio Juve u prvenstvu na "San Siru", pa i pored poraza u kupu može makar da se pohvali pozitivnom skorom protiv daleko najjačeg tima u Seriji A.

Ali, neverovatno se dogodilo nakon pobede u Kataru.

Silvio Berluskoni je pozvao trenera i zamerio mu da je Milan igrao previše defanzivno. Rekao je da je Montela morao da krene sa dva napadača i jednim ofanzivcem iza njih i da tim mora da igra mnogo ofanzivnije i lepše, kao Barselona.

Mladi trener je bio šokiran, ali to nije ništa novo kada je Berluskoni u pitanju.

Od tada nije bilo kontakta, Montela je rekao posle pobede u Bolonji sa devetoricom da ne želi da priča o Berluskoniju, a na pitanje da li ga je zvao posle pobede na "Dal'Ari", samo je odmahnuo glavom.

U svakom slučaju, videćemo hoće li dobiti poziv posle večerašnje utakmice protiv Lacija, a ne čini se da će "Aeroplanino" dugo ostati na klupi Milana. Naime, Kinezi planiraju zvučnije ime, a kao njihov kandidat za novu sezonu se pominje Roberto Manćini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 13.02.2017
13:44

Montela je najbitniji u Milanu. Izvukao je iz ovih igraca maksimum, bolji je od Mancinija i mora ostati.

avatar
Barcelonista
Monday, 13.02.2017
12:56

U sto se pretvorio taj klub, taman zasluzuju jednog Mancinija, kao kruna sve sprdnje koju prave zadnjih godina :-).

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 13.02.2017
12:05

Onda mu daj igrace barem kao Romine, Napolijeve, Seviljine ili Atletikove! Taj covek (kao da) je (postao) potpuno autistican, izgleda da ne zna cak ni za koju mi formaciju mi sad imamo igrace. Da ga je kritikovao zbog izbora (ruku na srce, mozda i jeste, ovo je samo size), verovatno bi i bio u pravu jer mi Vanhionija i Fernandeza uopste nismo koristili cak i u ovakvoj oseci kvaliteta i kvantiteta kakva nas je zadesila.

avatar
Javier Mascherano
Monday, 13.02.2017
11:49

Berluskoni treba statuu da napravi Monteli za ovo sto radi sa ovakvim timom...

avatar
Monday, 13.02.2017
10:52

Niko od tih ni Kinezi ni Berlusconi nisu normalni. Covek je TOP trener neki sa mnogo boljim igracima nebi igrali lepse i bolje. Pogledajte Bajern pod Ancelotijem. Covek je zasluzio neraskidiv ugovor barem 2 sezone!