Upozorenje Van Persiju, mesto mu nije sigurno!

Autor: Janko Glavonjić
petak 28.11.2014.
19:41
Izvor: Sportske.net

Luj Van Gal je u razgovoru svom napadaču i sunarodniku Van Persiju predočio da ako ne podigne nivo forme, vrlo lako može da izgubi mesto u startnoj postavi kada se vrati Falkao!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Robin Van Persi od početka sezone igra neuporedivo lošije od onoga na šta je navikao navijače u Engleskoj.

U svojoj debitantskoj sezoni u Mančester Junajtedu, Van Persi je bio najbolji strelac i možda i najzaslužniji za osvajanje titule koja mu je u Arsenalu toliko dugo izmicala, ali posle tog uspeha je počeo njegov pad.

Prošle sezone bio je u promenljivoj formi, a ove sezone igra još lošije i mnogi su počeli da tvrde da ima protekciju Van Gala zato što su sunarodnici koji su dugo sarađivali u reprezentaciji!

Van Gal je naravno odbacio takve priče kao potpuno neosnovane, ali je posredno potvrdio da Van Persiju mesto nije sigurno.

"Ja uvek želim da igram sa najboljim igračima koje imam. Niko nema zacementirano mesto", rekao je Van Gal.

Holanđanin je pričao i konkretno o Van Persiju.

"Van Persijeva forma trenutno nije na zavidnom nivou i to je tačno. Ipak, ni on nije maksimalno spreman, ali je uspeo da "izgura" ovaj period i stavio se u funkciju kluba. Ako se Falkao vrati spreman i dostigne određeni nivo forme, naravno da je moguće da on bude u startnoj postavi, a Robin na klupi.

Ipak, to treba sačekati i videti, ne bavim se proročanstvima
", istakao je Van Gal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 28.11.2014
21:00

Van Gal jeste u pravu, ali zbog cega ne igraju u formaciji 4-4-2, tj. De Hea, Rafael, Roho, Dzons (MekNer), So- Blind (Felaini), Erera, Di Marija, Mata- Runi, Falkao (bez RVP-a) ili sa Robinom, a bez Mate - 4-4-2 / De Hea- Rafael, Dzons (MekNer), Roho, So- Blind (Felaini), Erera, Di Marija, Runi- Van Persi, Falkao (naravno, ove formacije ce biti pristupacne tek kada se svi oporave, ili samo vecina), i Van Persi ne moze da igra sam u spicu, u Arsenalu je stalno igrao sa Anrijem ili sa Lordom tj. Samakom kada su menjali Anrija :D

avatar
djoca
Friday, 28.11.2014
21:28

problem sa 442 diamond formacijom koju je koristio u par meceva je sto je odbrana previse izlozena i lako primamo golove. Ne moze da podnese Matu, Ereru (bar dok se ne navikne) ili Januzaja uz dva spica i Di Mariju koji su svi defanzivno losi. Zato pokusava sa 433 i 451 i to rezultatski bolje funkcionise.