Unaj Emeri uhvaćen u Parizu!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 07.06.2016.
00:26
Izvor: Sportske.net

Trener Sevilje već neko vreme se nalazi na radaru mnogih evropskih velikana, a sada bi, prema poslednjim informacijama, mogao da završi u Francuskoj.

BETA/AP Photo/Alik Keplicz
BETA/AP Photo/Alik Keplicz

Povezane vesti

Uradio je nešto što nikome pre njega nije pošlo za rukom. Sa ekipom Sevilje je osvojio tri trofeja Lige Evrope zaredom, i tako sebe stavio u društvo najboljih trenera današnjice.

Dugo je bio želja Milana, na kraju prošle godine je i sam odustao od napuštanja Sevilje, i tako napravio pravi izbor, ali bi ovog leta mogao da promeni sredinu.

Kako pišu mediji u Francuskoj i Španiji, Unaj Emeri je drugi izbor PSŽ-a da na mesu šefa struke zameni Lorana Blana, iza trenera Atletika Dijega Simeonea.

Argenitnac je prvi izbor, ali ako ne uspeju da izdejstvuju njegov prelazak na klubu tima sa "Parka prinčeva", bogati vlasnici Parižana će se okrenuti proverenom rešenju u vidu trenera Sevilje, Emerija.

Prema "La Parizijenu", prvi razgovori imeđu Nasera Al-Kelaifijia i Emerija su već obavljeni, u prilog španskom stručnjaku ide i podatak da je PSŽ ponudio ugovor i doskorašnjem sportskom diretktori Sevilje Mončiju, pa bi tandem mogao ponovo da sarađuje u redovima "Svetaca".

Emeri ima "na stolu" i ponudu Milana, koji je na putu da dobije nove vlasnike i pozamašan budžet, ali novac za pojačavanje ekipe neće izostati ni u Francuskoj, kako je PSŽ među najbogatijim klubovima sveta.

Prednost kluba iz prestonice Francuske, definitvno je to što već ima oformljen tim, za razliku od Milana kome su potrebne korenite promene u igračkom kadru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vekson
Tuesday, 07.06.2016
09:02

Pa pošto jaki klubovi već uzeše dobre trenere (osim Juventusa) I sa njima dugoročne saradnje, mislim da je njemu ovo odlična I i jedina prilika da se dočepa respektabilnog kluba i sastava, definitivno je zaslužio.

avatar
the NormalOne
Tuesday, 07.06.2016
06:58

Nadam se da ce otici u Milan,da i Kalco malo ojaca.

avatar
Tuesday, 07.06.2016
11:27

nije lud da ide sa konja na magarca druze :D verujem da ostaje u Sevilji ali ako ode ide u PSZ :D

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 07.06.2016
03:29

tooooo, tako jeee!!!