'Umišljeni' Odegard se zamerio Zidanu!

Autor: Miloš Marković
sreda 08.04.2015.
13:15
Izvor: Sportske.net

Ume 80 hiljada nedeljno da pomuti um. Ume.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Martin Odegard je bio vrela tema mesecima.

Talentovani norveški tinejdžer je obilazio Evropu, skupljao ponude, na kraju odabrao da ide u jedan od najvećih klubova na svetu, gde zarađuje 80 hiljada funti nedeljno.

Jedan od uslova dolaska u Real je bila mogućnost da trenira sa prvim timom, ali očito je odegard svoj položaj počeo da zloupotrebljava, što bi narod rekao, voda mu je ušla u uši, što se nikako ne sviđa Zinedinu Zidanu.

Legendarni Francuz je Odegarda preselio na klupu na poslednje dve utakmice, a španski AS objašnjava o čemu se tačno radi.

„Otkako je premešten na klupu, ekipa je vezala pobede, nakon nekoliko poraza. Odegard ne želi da se povinuje svom timu, da igru prilagodi ekipi i zato je stručni štab odlučio da je vreme da napusti ekipu. U pitanju je, dodatno, to što Norvežanin konstantno pravi pogrešne poteze. Odbija da trenira da rezervama, ekipi se pridružuje jedino na veče pred utakmicu.“

„Zajedno sa ocem je pokušao da se pozove na klauzulu u ugovoru po kojoj mora da trenira sa prvotimcima pet dana nedeljno, ali ni jedan ni drugi ne shvataju da sebi pogoršavaju situaciju i da se to odražava na njegov naopredak u Kastilji.“

„Nažalost, pojedini igrači su se požalili da do Odegarda ne može da se dopre i da nikoga ne uzima za obiljno.“, navodi AS.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke