UEFA poslala Mažića u Izrael!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.03.2015.
17:43
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski fudbalski arbitar i njegovi pomoćnici deliće pravdu u derbi susretu kvalifikacione grupe "B" koja se u subotu igra u Haifi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) još jednom je dokazala da ima puno poverenje u Milorada Mažića i njegove pomoćnike.

Srpski fudbalski arbitri delegirani su da dele pravdu na predstojećem susretu kvalifikacija za EP u Francuskoj koji se u subotu igra u Haifi.

Tamo će se sastati Izrael i Vels, vodeće ekipe u grupi "B", pa će taj meč 4. kola imati veliku važnost za obe selekcije.

Miloradu Mažiću će u Haifi pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dok će sudije iza gola biti Danilo Grujić i Dejan Filipović. Za četvrtog arbitra imenovan je Vladimir Jovanović.

Reprezentacija Izraela trenutno se nalazi na vodećoj poziciji u kvalifikacionoj grupi "B" sa 9 osvojenih bodova, a selekcija Velsa ima bod manje i utakmicu manje u odnosu na lidera.

Podsećamo da je Milorad Mažić u dosadašnjem toku kvalifikacija za EURO 2016 delio pravdu u susretima Norveške i Italije, odnosno Škotske i Republike Irske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke