UEFA pokrenula postupak protiv Hrvatske!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.11.2014.
16:14
Izvor: Sportske.net

Posle velikih incidenata koje su hrvatski navijači izazvali na San Siru protiv Italije, nije se dugo čekalo da disciplinski organi pokrenu postupak tim povodom.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Kako je saopšteno, UEFA je protiv Hrvatske pokrenula disciplinski postupak zbog rasističkog ponašanja navijača, nereda na tribinama i ubacivanja baklji u teren.

Kad su u pitanju Italijani, oni mogu očekivati kaznu zbog loše organizacije ovog susreta.

Odluka UEFA se očekuje do 11. decembra, a u medijima se za sada spekuliše kako bi Hrvati mogli da očekuju nekoliko mečeva pred praznim tribinama, kao i drastičnu novčanu kaznu, dok bi ''Azuri'' trebalo da prođu samo sa novčanom kaznom.

A kako je sve izgledalo u nedelju uveče u Milanu, možete se podsetiti OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 18.11.2014
21:40

znači Srbiji oduzeta i ona 3 gola što nam ne vrede ništa...;D

avatar
Tuesday, 18.11.2014
19:36

Meni nije jasno da za sve ovo budu Hrvati krivi. Pa cekajte zar organizator nije Italija?? Da je Italija htela ovo da spreci, ona bi to i sprecila, treba biti realan. Za ove incidente je kriva Italija, kao sto je kriva i protiv Srbije. Isto tako sam realan i za problem sa Albanijom je iskljucivi krivac Srbija, to sto ja gledam kaznu kroz utakmicu Italija - Srbija je druga stvar ali je skroz bezveze jer domacin mora da snosi svu krivicu. Ovo je samo jos jedna namestaljka UEFE i FIFE. Najlakse je pustiti huligane da odrade posao u gostima kako bi domacin pobedio, osim kad je Srbija u pitanju e onda se dodeli pobeda ali se oduzmu bodovi, smejurija.

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 18.11.2014
18:32

Italija vec nekoliko puta lose organizuje meceve.. Mozda da se i njima,kao i nama,zabrani igranje pred domacim navijacima!?