UEFA odlučila - Nemac sudi u Zenici

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.11.2015.
19:25
Izvor: Sportske.net

Unija evropskih fudbalskih asocijacija imenovala je sudijske ekipe koje će deliti pravdu na baraž mečevima u Oslu i Zenici. Našim zapadnim komšijama "zapao" je jedan od najboljih, Nemac Feliks Brih.

BETA/AP Photo/Markus Schreiber
BETA/AP Photo/Markus Schreiber

Povezane vesti

Prvi mečevi baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj zakazani su za 12, 13. i 14. novembar, a UEFA je u utorak obelodanila imena sudija koje će deliti pravdu u Oslu i Zenici.

U četvrtak će u Oslu snage odmeriti selekcije Norveške i Mađarske a pištaljka je poverena Marku Klatenburgu kome će asistirati Sajmon Bek i Džek Kolin.

Za petak je zakazan duel Bosne i Hercegovine i Republike Irske, a glavni arbitar meča u Zenici biće Nemac Feliks Brih. Jednom od najboljih sudija današnjice asistiraće Mark Borš i Štefan Lup.

Našim zapadnim komšijama "zapao" je vrhunski delilac pravde što se moglo očekivati, imajući u vidu značaj utakmica baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joefcb
Tuesday, 10.11.2015
22:49

6 kartona po utakmici, jest poznato ime ali ne toliko dobar kako ste ga predstavili. Neka sudi posteno i ne gubi kontrolu nad utakmicom, svi zadovoljni

avatar
Billionaire
Tuesday, 10.11.2015
20:39

Ovaj inace dijeli kartone ko lud :)

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Tuesday, 10.11.2015
20:31

Udrite braco Irska, svim srcem uz vas!