UEFA kaznila Vardar

Autor: Beta Beta
sreda 02.08.2017.
16:50
Izvor: Beta

Evropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je skopski Vardar sa 55.000 evra zbog loše organizacije utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv švedskog Malmea, koja je odigrana u Strumici.

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Makedonski fudbalski šampion je kažnjen zbog toga što je publika bacala predmete na teren, blokirala stepenice na tribinama, nepristojno se ponašala i ometala fudbalere, kao i zbog paljenja i bacanja baklji na teren, prenose lokalni mediji.

Utakmica protiv Malmea je odigrana u Strumici, zbog toga što se stadion u Skoplju, Telekom arena, na kojem igra Vardar priprema za meč Uefa Superkupa.

Vardar večeras (20.00) u Danskoj igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija protiv danskog šampiona Kopenhagena. Prvu utakmicu skopski tim je dobio da 1:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 02.08.2017
18:32

Oni nemaju mladica,cetnike,imaju siptare ali ne pevaju politicke pesme.Tu se vidi zasto nas kaznjavaju drasticno a njih samo novceno.Jednostavno,nismo prekrsili ista pravila,da se ne vadimo da nas mrze pa nas kaznjavaju.A i nivo obrazovanja navijaca koji pevaju te pesme je takav kakav je i njima ne vredi pricati

avatar
Saša MKD
Wednesday, 02.08.2017
17:06

UEFA pokvarenjaci, utakmica igrana 18 jula, oni kaznu saopštavaju danas pred revanš sa Kopenhagenom. Napred Vardar, razbijte ih iz inata.

avatar
Ša99
Wednesday, 02.08.2017
17:03

Ovo nije nista,da su sve ovo radili navijaci partizana i zvezde stadion bi bio zakljucan uz ko zna koju novcanu kaznu....