Uđeš u gradski prevoz, a sa razglasa – Arsen Venger i Džon Teri!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 30.10.2014.
10:58
Izvor: Sportske.net

Menadžer Arsenala zajedno sa istaknutim premijerligaškim ličnostima uključio se u obeležavanje Dana sećanja na žrtve iz Prvog svetskog rata.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Arsen Venger i kapiten Čelsija jedne su od istaknutih ličnosti premijerligaškog fudbala koje su uzele učešće u obeležavanju Dana sećanja sa ciljem da se skupi milion funti za Udruženje ratnih veterana Londona.

Uz menadžera Arsenala i kapitena Plavaca, u akciji su uključeni Mikel Arteta, Andros Taunsend, Skot Parker i Džoi Barton, a način na koji su to uradili je zaista kreativan.

Naime, glasove poznatih fudbalskih ličnosti svi putnici javnog prevoza u Londonu moći će već od danas da čuju sa razglasa, u formi obaveštenja o stanici na kojoj se nalaze, ulaze i izlaze.

Čuveni znak u čast vojnicima i službi Prvog svetskog rata, crvena bulka, i ovog puta biće stavljena u prvi plan, autobusi i železnica biće izlepljeni i brendirani ovim cvetom.

'Popi dej' je izuzetno bitan datum u Engleskoj, koja se trudi da podigne svest o zahvalnosti ljudima koji su služili otadžbini, a svakako je za pohvalu ova kreativna ideja da se ljudi animiraju uz pomoć prepoznatljivih ličnosti iz sveta (ne samo) sporta.

Naravno, sve fudbalske ličnosti imaće svoje specijalne rute, tako da će korisnici gradskog prevoza imati prilike da Arsena i Artetu čuju u 'njihovim' Arsenalovim kvartovima i deonicama, dok će se Džon Teri sa razglasa čuti na linijama koje saobraćaju u blizini Stamford Bridža.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke