Udario kapitena u zadnjicu?! Evo šta on kaže o tome!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.10.2016.
12:17
Izvor: Sportske.net

Protekli fudbalski vikend u Hrvatskoj obeležio je derbi između Hajduka i Osijeka, a tamošnji mediji izveštavaju i o pojedinim incidentima posle meča.

hajduk.hr
hajduk.hr

Povezane vesti

Hajduk je ovaj meč dobio rezultatom 1:0, a ovakav epilog je, izgleda, najteže podneo fudbaler Osiječana Aljoša Vojnović.

On je u finišu meča najpre ušao u sukob sa jednim protivničkim igračem, potom i u verbalni duel sa grupom navijača, a onda je uzavrela atmosfera bila i ispred svlačionica.

Redari su nekako uspeli da smire Vojnovića, a pojedini hrvatski mediji su preneli da je u naletu besa ovaj fudbaler udario nogom u zadnjicu kapitena svog tima.

Usledio je oštar odgovor...

''Nije moje da demantujem, nije moje da ikome pametujem, nije moje da ispravljam 'krive Drine', nije moje da 'svedocima' govorim da lažu i da su sitne duše....

ALI, PRE BIH UMRO, NEGO UDARIO SVOG KAPITENA. Tačka. Ako smo pi*kice, pi*kice smo svi zajedno, ako smo pravi, pravi smo svi zajedno. Popravićemo mi ovo, verujte u nas", poručio je Vojnović, a prenosi ''Index''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stari Esseker
Monday, 31.10.2016
16:13

Osim verbalnog duela sa JEDNIM domaćim navijačem i nagurivanja sa JEDNIM redarom ništa drugo nije se desilo. Vijest je plasirao jedan dalmatinski portal što u biti sve i objašnjava... By the way, obadva prethodna komentara su više nego tačna...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
14:49

Lepa i dobra koreografija.

avatar
Anderton
Monday, 31.10.2016
14:46

Možda je problem njegovo poreklo?