U Zagrebu igra reprezentativac Portugala!

Autor: Beta Beta
petak 03.10.2014.
15:47
Izvor: Beta

Selektor Portugala objavio je spisak na kome se iznenađujuće čak i za hrvatsku javnost pojavio igrač Dinama iz Zagreba.

Beta/AP Photo/PA, Danny Lawson
Beta/AP Photo/PA, Danny Lawson

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš objavio je danas spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Francuske i meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine protiv Danske.

Santoš je prošlog meseca na klupi Portugala zamnio Paula Benta, koji je podneo ostavku posle poraza u prvom kolu kvalifikacija od Albanije.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) suspendovala je u avgustu Santoša na osam utakmica, jer je verbalno napao sudiju na Mundijalu u Brazilu, ali je on najavio da njegovi advokati pripremaju žalbu na tu odluku.

Portugal će 11. oktobra igrati prvo protiv Francuske prijateljski meč, a tri dana kasnije će se u okviru kvalifikacija za EURO sastati u Kopenhagenu sa Danskom.

Na spisku su golmani: Rui Patrisio (Sporting), Beto (Sevilja) i Antoni Lopes (Lion).

Odbmbrani fudbaleri: Bruno Alveš (Fenerbahče), Serdik (Sporting), Eliseu (Benfika), Fabio Koentrao, Pepe (obojica Real Madrid), Antunes (Malaga), Žoze Fonte (Sautempton), Ivo Pinto (Dinamo Zagreb) i Rikardko Karvaljo (Monako).

Vezni fudbaleri: Vilijam Karvaljo, Adrijen Silva, Žoao Mario (Sporting), Žoao Mutinjo (Monako), Andre Gomeš (Valensija) i Tijago Mendeš (Atletiko Madrid).

Napadači: Kristijano Ronaldo (Real Madrid), Nani (Sporting), Vieirinja (Volfsburg), Rikardo Kvarežma (Porto), Eder (Braga) i Dani (Zenit).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke