U Premijer ligi ništa novo - Murinjo ljut na doktore

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.11.2016.
10:55
Izvor: Sportske.net

Murinjo je ljut na svoje medicinsko osoblje, da li se to ponavlja slučaj kao sa Evom Karneiro?

Beta/Steven Paston/PA via AP
Beta/Steven Paston/PA via AP

Povezane vesti

Žoze Murinjo je u borbi protiv doktora Mančester junajteda, navodno nije zadovoljan njihovim radom jer mu igrači nisu spremni za čitav tok utakmice.

To je bio slučaj sa Lukom Šoom i Krisom Smolingom, imali su povrede u prethodnom periodu, ali se Murinjo nadao da će oni biti spremni za utakmicu protiv Svonsija.

To se nije desilo.

"Tajms" u današnjem izdanju piše da je i Zlatan Ibrahimović u problemu sa povredom, kao i da nije sto posto spreman za mečeve Premijer lige. Ipak, u tom mediju napominju da su razlog svemu tome Murinjove metode, da je u PSŽ-u švedski napadač imao daleko više kondicije. Naime, Murinjo praktikuje daleko više treninge sa loptom nego što je to činio Loran Blan.

Ceh svemu bi mogao da plati Stiv Mekneli, iskusni doktor koji godinama radi u Mančester junajtedu.

Poznata vam od nekud ova priča sa doktorima i Murinjom?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No 1
Thursday, 10.11.2016
17:41

Podrzavam Murinja u svemu sto radi.Igraci se jednostavno ponasaju kao manekeni.Nista se nije promijenilo od odlaska NAJVECEG.Junajted trazi sebe i trenutno je Murinjo jedini taj koji moze pomoci uspavanom gigantu.nMurinjovi problemi se gomilaju ipak mu je ovo najtezi posao u karijeri.Slicno cini kao i Fergi na primjer.Beskompromisan i direktno u metu.Sve mi mirise da Junajted uz ovoga coveka moze mnogo jer u nekim utakmicama jednostavno nije imao srece.Prije svega mislim na meceve protiv Stouka i Barnlija dje su prosuta 4 boda uz koju bi i tabela izgledala drugacije i manje bi bilo pritiska na ekipu i samoga Murinja.Za sad mi djeluje kao covjek koji je spreman da radi posao za koji je placen.Za mene su trenuci istine Arsenal i Totenhem na OT.

avatar
Realan tip
Wednesday, 09.11.2016
23:52

Ali Ibra ne moze da izdrzi utakmice u Unitedu kao u PSG-u. Pitam se zasto je to tako?

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 09.11.2016
19:22

Zaista se utrkuje sa Van Galom na svim poljima. Bice ovde jos teorija zavere a uprava tesko da ce ga smeniti jer izgleda da ih briga za klub.Bitno je ime, ne rezultat.

avatar
mrancic
Wednesday, 09.11.2016
18:44

Ima pravo.Setite se kako je na račun povrede Mojesa zezao Van Persi a Van Gala mladoženja Švajni.Umesto na terapiju gledao po svetu Anu.

avatar
NIKE
Wednesday, 09.11.2016
13:30

Jedino što zamjerim Mourinhou jeste Evin odlazak, sve ostalo je bilo za 10, čak mu ni prošlosezonski debakl ne uzimam za zlo. Puno je on nama donio radosnih momenata, da bi jedna sezona to pokvarila.

avatar
Pukovnik
Wednesday, 09.11.2016
14:50

Evin odlazak je jedna od rijetkih stvari koje mu ne zamjeram. Ja sam dugo godina igrao i mogu ti reci da zenama nije mjesto u svlacionici zajedno sa muskarcima. DRugacija je prica kad su muski sami, vise je slobode.... Evo i u Dinamu, cim je dosao Petev je otpustio kondicionu trenericu.

avatar
MAN RED
Wednesday, 09.11.2016
13:09

Rade treninge sa loptom nikakav napredak u igri idalje je sve smotano sporo i nekako na silu,proziva posle utakmica Šoa i Smolinga da nisu spremni a sad je odjednom doktor kriv. Lud zbunjenog.

avatar
LolaDoBola
Wednesday, 09.11.2016
12:02

Brate mili pa dokle?

avatar
reddevils
Wednesday, 09.11.2016
11:57

Kad bude shvatio gde on greši biće mnogo bolje i njemu i Mančesteru, najlakše je okriviti druge...

avatar
Pukovnik
Wednesday, 09.11.2016
16:02

Ne grijesi on nigdje, on jednoszavno nije trener za junajted.