U Napoliju frka, hoće li Srbin razrešiti "hladni rat"?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.11.2016.
14:36
Izvor: Sportske.net

Sukob između Sarija i De Laurentisa, u pozadini različite ideje, ali i letošnje nesuglasice oko napadača. Mediji predstavili "srpsku zver" kao "mirotvorca"!

Beta/Efrem Lukatsky
Beta/Efrem Lukatsky

Povezane vesti

Mnogo problema u Napoliju. Kako pišu italijanski mediji, hladni rat na relaciji trener-predsednik traje, naime Sari je odbio da produži ugovor i to zbog klauzule da svakog leta De Laurentis ima pravo da odluči hoće li trener ostati.

Sve je krenulo nizbrdo posle povrede Milika, letos je predsednik hteo da dovede još jednog napadača, bio je spreman da Obamejanga plati 70 miliona evra, ali je trener bio protiv, želeo je Maurita Ikardija.

Na kraju su ostali i bez jedno i bez drugog, Napoli je daleko od vrha, nemaju napadača, moraće da sačekaju januar. Postoji bojazan da će tada već biti kasno.

De Laurentis se ne pojavljuje na treninzima, retko gleda i utakmice na stadionu, ljut je na trenera koji recimo nije pružio šansu Marku Rogu iako je Hrvat doveden kao veliko pojačanje.

I Maksimović je dobio šansu tek posle povreda, ali Sari ima svoje ideje, posle utakmice sa Laciom je odbrusio novinarima da on sastavlja tim, a ne predsednik.

Prošle godine Napoli je bio odličan, ove je sve to bez Iguaina mnogo teže, iako igraju lep fudbal, ne daju golove.

Kako sada stvari stoje Sari će teško potrajati na klupi, verovatno bi na leto mogao da napusti klub.

Na zimu će stići napadač, priča se o Mitroviću, ali i Pavoletiju iz Đenove.

Italijanski mediji predstavljaju Srbina kao rešenje, "momka koji je čvrst, prava zver na terenu", ali i čoveka koji daje golove.

Ove ih je postigao 5 u 9 mečeva za Njukasl, nije počeo sezonu u timu zbog suspenzije.

"Prava je devetka, čini se da bi snagom mogao da parira odbranama u Seriji A", jedan je od komentara u lokalnim medijima.

Napoli će platiti više od 20 miliona evra, ali Njukasl i ne razmišlja u tom pravcu.

U međuvremenu, priča se da bi posle Intera i Milana i Napoli mogao da dobije kineske vlasnike.

De Laurentis u tajnosti pregovara, traži 150 miliona evra više nego što su prihodi kluba, dakle nešto više od 300 miliona.

Videćemo šta će od svega biti i da li je Srbin rešenje za trenutne probleme, tek jasno je da pod Vezuvom nikada nije dosadno...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 07.11.2016
19:46

Mitrovic bi seo na klupu posle povratka Milka, a to mu ne treba.

avatar
INTERnacionalist
Monday, 07.11.2016
17:02

..sta ce izvesni ''SSC NAPOLI'' da kaze na sve ovo posto je prije par dana prozivao Inter da im uprava sastavlja tim! Bitno je da je on dezuran na Interovim vijestima...koji Napoli,sta je to? Keks? Aaaaahhaa,to je onaj tim u koji je igrao Maradona,jes,jes..

avatar
FAUWEBUBA
Monday, 07.11.2016
20:34

Fali napadac, Milik je povredjen i dosta je tesko da se igra bez njega to pokazuju i rezultati, sari je odlican trener, De Laurentis je lud i umesto da trazi napadaca, oni raspravljaju o prelaznom roku koji je zavrsen frka je u napoliju da ali ta frka je krenula pre nekoliko nedelja kada se Milik povredio, a kod vas je frka vec 5 godina, i 5 godina sanjate o ligi sampiona ... Inace u Napoliju je igrao i Kavani :D igra jos uvek Hamsik igrao je Laveci, kanavaro itd... Je l ono u interu dolazi Simeone ili sam ja nesto pogresno cuo? :D Secam se kad su 2009 te tempirali vest da dolazi Messi u inter a balkanski navijaci Intera bas kao i ti oko Simeonea otvorili usta, kad ono korpa :D

avatar
wsaydxert
Monday, 07.11.2016
16:17

Mitre, drzi se ti Njukasla...

avatar
Kiddo
Monday, 07.11.2016
16:00

letece sari uskoro,odavno bi izleteo da nije imao pipitu da vadi ceo klub

avatar
Monday, 07.11.2016
15:58

imaju tim za velike domete al jbg nesto ne stima

avatar
Mangus
Monday, 07.11.2016
15:57

Mitar ce ostati u Njukaslu ako je pametan. Obozavaju ga tamo, taman se navikao na ligu i stil igre, a ako ovako nastave, njukasl ce nazad u PL pa ce igrati u jednoj od boljih evroliga. U Napoliju ce ici u nepoznato, da li trener ostaje, da li ce biti prvi izbor posle povrede Milika, sve to nije bas pametno u ovom trenutku u karijeri