U Milanu sukob oko Meneza?!

Autor: Boris Jovanović
petak 06.03.2015.
12:30
Izvor: Sportske.net

Šta svlačionica zamera Filipu Inzagiju?

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Kako pišu italijanski mediji sutrašnja utakmica sa Veronom bi mogla da bude poslednja za trenera Milana.

On se ne predaje, iako je strpljenje Berluskonija na izmaku, sutra će zaigrati sa trojicom napadača, Ćerći i Menez po bokovima i Destro kao najistureniji.

Upravo je u Žeremiju Menezu problem koji Inzagi ima sa nekim igračima. Oni smatraju da Francuz koji je bio odličan u prvom delu sezone ne igra na tom nivou da bude nedodirljiv.

Veruju da i drugi fudbaleri, poput Honde, zaslužuju priliku, ali Super Pipo i dalje forsira Meneza koji je najbolji strelac tima, ali ne može se prepoznati u 2015. godini.

U javnosti smatraju da je Menezu u karijeri nedostajao uvek kontinuitet i da nije igrač koji može da nosi tim u dužem periodu, što se pokazalo u Romi i Pari Sen Žermenu, a sada je ista situacija u Milanu.

Stavlja li Pipo svoju sudbinu u ruke pogrešnog čoveka?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emre Can
Friday, 06.03.2015
13:43

Verovatno ce na kraju sezone ostati bez Lopeza,De Šilja,De Jonga,Meneza i El Šaravija.Maksimalno će 1 od ovih ostati,odlazi svako ko iole valja iz Milana,mada ni ovi nabrojani nisu neka vrhunska klasa.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 06.03.2015
22:23

Odakle ti to da ce otici Lopez, De Siljo i Menez pa cak i El Saravi? Ne razumemnzasto navijaci Liverpula toliko mrze i kude Milan, nemoguce da je to slucajno!

avatar
Emre Can
Saturday, 07.03.2015
14:43

Ne mrzim ja Milan,nisam ja kriv sto ste propali.