U Lesteru razmišljaju samo da ne izgube...

Autor: Beta Beta
utorak 21.02.2017.
15:34
Izvor: Beta

Golman fudbalera Lestera Ron-Robert Ciler rekao je da njegova ekipa mora da izbegne poraz od Sevilje u predstojećoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

EPA/NARONG SANGNAK
EPA/NARONG SANGNAK

Povezane vesti

Engleski šampion Lester igra loše ove sezone, u prvenstvu posle 25. kola zauzima 17. mesto na tabeli i nalazi se na bod od zone ispadanja, dok je za vikend izgubio od trećeligaša Milvola sa 0:1 u osmini finala FA kupa.

Ekipa Klaudija Ranijera ostvaruje mnogo bolje rezultate u Ligi šampiona, osvojila je prvo mesto u svojoj grupi sa samo jednim primljenim golom u pet utakmica.

Lester će u sredu od 20.45 igrati u Španiji protiv Sevilje, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

"Čeka nas velika i važna utakmica. Igrali smo dobro u grupnoj fazi i plasirali se medju 16 najboljih. Prva utakmica je veoma važna i ne smemo da izgubimo. Ako bismo mogli da odigramo nerešeno, ili čak da pobedimo, to bi bilo sjajno pred revanš", rekao je Ciler preneli su britanski mediji.

On je dodao da bi dobar rezultat u Ligi šampiona pomogao ekipi da ne misli na loša izdanja u prvenstvu u FA kupu.

"Ako ostvarimo dobar rezultat, to može da se prenese i na Premijer ligu. Svi znamo da moramo da budemo bolji u prvenstvu i možda je u ovom trenutku dobra promena za ekipu što će igrati utakmicu Lige šampiona", dodao je 28-godišnji golman.

Sevilja je osvajala Ligu Evropa u poslednje tri godine.

Ekipa igra dobro u španskom prvenstvu, nalazi se na trećem mestu na tabeli iza Real Madrida i Barselone. U prošlom prvenstvenom kolu Sevilja je pobedila Eibar sa 2:0, a oba puta asistent je bio bivši fudbaler Partizana, crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić.

Osim utakmice Sevilje i Lestera, u sredu od 20.45 prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona u Lisabonu igraju Porto i Juventus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 21.02.2017
19:52

U Lesteru razmisljaju kako da igraju kao Linkoln, oni zele sevilju da iznenade, kao sto je Linkoln iznenadio Barnlija. Smijesan je ovaj Engleski fudbal, zvani MURINJO VIRUS.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 21.02.2017
18:55

Sevilja prolazi samo pitanje sa koliko razlike.

avatar
Sporske me ugasile
Tuesday, 21.02.2017
16:58

Ma nemaju oni sanse protiv Seville,jednostavno mnogo bolji tim su Spanci u ovom trenutku. Lester bolje da razmislja o borbi za opstanak. Liga Sampiona je za njih samo lepo iskustvo,nista vise od toga