U Čelsiju je baš popularno da skidaš devojku klupskom drugu...

Autor: Janko Glavonjić
subota 25.10.2014.
11:20
Izvor: Sportske.net

Afera Džona Terija sa suprugom Vejna Bridža je pre nekoliko godina bila glavna tema u Engleskoj. Izgleda da je kapiten Čelsija dobio dostojnog naslednika...

Beta/AP Photo/Tim Ireland, File
Beta/AP Photo/Tim Ireland, File

Povezane vesti

Sećamo se afera Džona Terija, posle kojih je nastalo na hiljade šala sa tom tematikom, slike su kružile internetom i ljudi širom sveta su se zabavljali smišljajući šta bi sve Džon Teri mogao da radi, a da to uključuje žene ili devojke svojih klupskih drugova.

Izgleda da je došlo vreme za mlade snage - Tibo Kurtoa je takođe "skinuo" devojku drugu sa kojim je delio svlačionicu, Kevinu De Brujnu!

O tome se pričalo još prošle godine, ali je sada to definitivno potvrdio i De Brujn.

Belgijanac tvrdi da ga je bivša devojka Karolajn Lins varala sa Kurtoom, a da je Tibo u to vreme bio jedan od njegovih najboljih prijatelja.

"Moja bivša devojka je često putovala u Madrid, pošto se od ranije poznavala sa Kurtoom došlo je do toga da me prevari. Rekao sam mu u lice da znam i od tada imamo samo profesionalni kontakt. Ok smo, ali više nismo jedni od najboljih drugova i mislim da je to normalno"; rekao je De Brujn.

Zanimljiva je bila situacija kada se to pročulo u belgijskoj reprezentaciji. De Brujn tvrdi da je Vilmots čak želeo da izbaci Kurtou iz nacionalnog tima!

"Selektor me je pitao da li želim da ga odstrani, ja sam odbio. Iako se desilo to što se desilo, on je dobar golman i potreban je Belgiji", istakao je De Brujn.

Dakle mladi Belgijanac preti da "zaseni" Terija, hoće li mu to uspeti?

Ne propustite