U Bijeljinu stigao 'Rakitićev semafor'!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.04.2016.
15:02
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine dobio je moderan semafor koji je prvotimac Barselone Ivan Rakitić donirao klubu koji vodi njegov veliki prijatelj Mladen Krstajić.

FK Radnik Bijeljina
FK Radnik Bijeljina

Povezane vesti

Klub koji predstavlja najveće osveženje u bosanskohercegovačkom fudbalu dodatno će poboljšati infrastrukturu i uslove na samom stadionu, pošto je u utorak uveče u Bijeljinu stigao novi semafor.

Dar hrvatskog internacionalca Ivana Rakitića dopremljen je kasno sinoć na stadion, a radnici su u sredu ujutru počeli sa montiranjem na unapred pripremljenu konstrukciju koja je okrenuta ka severnoj strani stadiona.

"FK Radnik čini sve, što na terenu, što na infrastrukturnom planu, da poboljša uslove za praćenje utakmica, kako bi posjetioci imali što veći komfor prilikom dolaska na Gradski stadion" navodi se u saopštenju kluba iz Bijeljine.

Podsećamo da je čitava priča oko novog semafora pokrenuta kada je vest o dečacima koji menjaju ploče sa brojevima tokom mečeva Radnika stigla do veziste Barselone Ivana Rakitića.

Hrvatski internacionalac obratio se predsedniku Radnika, svom velikom prijatelju, Mladenu Krstajiću i poručio mu da želi da pomogne kupovinom modernog semafora.

Radnik Bijeljina
Foto: FK Radnik Bijeljina

Nedavno je bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije otkrio da je u znak zahvalnosti Rakitiću i drugovima poslao rakiju dunjevaču o čemu ste više mogli da pročitate OVDE.

Radnik Bijeljina
Foto: FK Radnik Bijeljina

Ukoliko radovi na montaži budu tekli po planu, promocija novog semafora na stadionu FK Radnik u Bijeljini trebalo bi da bude upriličena u subotu, kada na "Gradskom Stadionu" gostuje Rudar iz Prijedora u okviru 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke