U Astani žale zbog ispuštene pobede

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.11.2015.
00:26
Izvor: Beta

Imali su Kazahstanci dva gola prednsoti protiv Benfike, ali na kraju osvojili samo bod...

Beta/AP Photo/Jeff Haynes
Beta/AP Photo/Jeff Haynes

Povezane vesti

Trener Astane Stanimr Stoilov rekao je danas da žali što njegova ekipa protiv Benfike nije uspela da postigne treći gol i osvoji sva tri boda u utakmici petog kola Lige šampiona.

"Mislim da smo zaista dobro odigrali utakmicu. Postigli smo lepe i efektne golove, učinili sve da pobedimo... Razočarani smo jer nismo postigli treći gol i osvojili sve bodove", rekao je Stoilov, a prenosi sajt Lige šampiona.

Fudbaleri Astane igrali su ranije danas u Kazahstanu nerešeno 2:2 sa portugalskom Benfikom, u prvoj utakmici petog kola Grupe C Lige šampiona.

"Nismo izgubili utakmicu. Moji fudbaleri su pokazali veliko strpljenje i istajnost. Na početku sezone niko nije očekivao da ćemo prikazivati tako dobre igre protiv veoma jakih protivnika", rekao je Stoilov.

Astana je posle ovog remija izgubila šansu da se plasira u narednu fazu Lige šampiona, pošto zauzima poslednje, četvrto mesto u Grupi C sa tri boda, dok se Benfika plasirala u osminu finala. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Thursday, 26.11.2015
12:24

I mi zalimo zbog ispustenog bisera Maksimovica kog su nasi iz uprave oterali a sad je mogo da gazi sa Srnicem,Grujicem.....

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 26.11.2015
11:37

Niste vi trebali da date i treci gol nego da ne primite dva gola, prosto je...