Ture dobija tortu ove godine!

Autor: Stevan Milovanović
subota 09.05.2015.
11:44
Izvor: Sportske.net

Na greškama se uči.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Naime, poznato je da Jaja Ture prošle godine nije dobio ni tortu od kluba za svoj rođendan. Od toga je nastao mali skandal, s obzirom da je i njegov menadžer Dimitri Seluk tada izjavio kako klub uopšte ne brine o svojim igračima.

Međutim, ove godine je totalno druga priča.

Na pitanje o statusu iskusnog fudbalera, Manuel Pelegrini je izjavio kako je sve u redu i kako će Ture ove godine dobiti tortu.

"Jeste li sigurni da mu je rođendan naredne nedelje? Moramo da učimo na greškama iz prošlosti i uradimo ono što je najbolje za igrača.",
našalio se iskusni stručnjak.

Podsećanja radi, Ture je rođen 13. maja, te u sredu puni 32 godine.

Jajin menadžer je ove nedelje izjavio kako Ture gotovo izvesno napušta Siti na kraju sezone, međutim, Pelegrini nije želeo ništa da kaže povodom tih spekulacija.

"Kada dođe pravi trenutak za to, sešćemo i porazgovarati o narednoj sezoni. Jajin ugovor važi još dve godine, tako da ćemo tek na kraju sezone videti šta i kako dalje.", izjavio je Pelegrini za engleske medije.

Bivši fudbaler Monaka i Barselone je ove sezone u Premijer ligi odigrao 26 utakmica do sada, na kojima je postigao 8 pogotka i zabeležio jednu asistenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejannk
Saturday, 09.05.2015
15:27

a ja nez sto pisete da nije dobio tortu kad se vidjelo na snimku proslave titule kad su usli u avion da su mu donijeli tortu i pjevali mu, a druga stvar je to sto njega nije zanimalo nego je stavio slusalice i kulirao

avatar
Carina
Saturday, 09.05.2015
13:06

Karikiraju svi, a zna se da se naljutio na upravu sto ga je terala da se vrzma na turnejama posle zavrsetka sezone iako je zeleo da provede vreme sa svojim bolesnim bratom.