Turbulentno u Marseju - Igrač ispašta zbog sukoba uprave i trenera

Autor: Boban Filipović
sreda 10.02.2016.
15:59
Izvor: Sportske.net

'Žrtveni jarac' na 'Velodromu' je mladić koji je uoči sezone stigao na pozajmicu u Olimpik iz madriskog Reala.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Legenda 'Kraljevskog kluba', Mičel, preuzeo je kormilo Olimpika iz Marseja nakon odlaska Marsela Bjelse i po dolasku izdejstvovao da Brazilac Lukaš Silva bude doveden na pozajmicu jer se znalo da ovaj momak neće dobiti značajniju minutažu u Realu.

Mičel je zamislio da bivši igrač Kruzeira bude bitan šraf u njegovoj ekipi, tako je i postavio stvari, 22-godišnji vezista je upisao 25 nastupa u svim takmičenjima, ali je nedavno doživeo veliku neprijatnost zbog sukoba na relaciji uprava-trener.

Predsednik Olimpika, Vensan Laburn, izbacio je Brazilca iz autobusa neposredno pred polazak na gostovanje u Monpelje!

Francuski 'L'Equipe' piše da je ovaj potez bio 'demonstracija sile' i direktan udarac na Mičela, a samo dan pre ovog incidenta, tj. poslednjeg dana prelaznog roka, Lukaš Silva je, ohrabren podrškom trenera, odbio da pristane da ode u Anderleht na novu pozajmicu.

Brazilac nije bio u protokolu ni na poslednjoj utakmici Marseja protiv Pari Sen-Žermena na 'Velodromu', a prema poslednjim informacijama Mičel je morao da pristane na zahtev uprave da na Silvu ne računa na utakmicama 1/16 finala Lige Evrope protiv Atletik Bilbaoa kako bi se oslobodio prostor za Stivena Flečera i povrtatnika Florijana Tuvana, koji su ove zime stigli na pozajmice iz Sanderlenda, odnosno Njuklasa, iako se španskom treneru nije svidela ideja uprave da se dovode njih dvojica.

Spain Soccer La Liga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fcb
Wednesday, 10.02.2016
18:10

Sramno, i nije mi jasno kako ne postoji neko tijelo koje štiti igrače u ovakvim situacijama, sindikat fudbalera ili tako nešto

avatar
Noname123
Wednesday, 10.02.2016
17:04

Kakav smesan klub.Zbog toga su i tako dobri.