Tumbi veća plata nego Brnoviću, debituje u Pireju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.01.2016.
19:11
Izvor: Sportske.net

Dugogodišnji trener Partizana, a donedavno i potpredsednik crno-belih vraća se trenerskom poslu, i to na klupi reprezentacije Crne Gore, a tokom dana ''procureli'' su i detalji u vezi sa visinom njegovih primanja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako smo danas izvestili, Ljubiša Tumbaković je na sednici Izvršnog odbora FS Crne Gore jednoglasno izabran za novog selektora ''Sokolova'', u konkurenciji Milovana Rajevca i Ljupka Petrovića, između ostalih.

Svoj zvanični debi na klupi ove selekcije imaće u martu, u prijateljskoj utakmici protiv Grčke u Pireju. Biće to prvi, istorijski susret dve reprezentacije, a meč je zakazan za 24. mart.

Pet dana kasnije, popularni Tumba će imati i prvi nastup pred crnogorskom publikom u novoj ulozi, a rival ''Sokolovima'' u Podgorici biće selekcija Belorusije.

Ti mečevi biće prave prilike da Tumbaković vidi na koje će igrače moći da se osloni u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji, a koje počinju naredne jeseni.

Inače, podgoričke ''Vijesti'' prenose da će Tumbaković zarađivati 150.000 evra godišnje, što je, kako kažu, za nijansu više u odnosu na zarade koje su imali Zlatko Kranjčar i Branko Brnović, koga je Tumbaković danas nasledio na klupi reprezentacije Crne Gore.

Navodno su isti uslovi bili ponuđeni i Milovanu Rajevcu, koji na Izvršnom odboru nije dobio podršku, dok Ljupku Petroviću nije pomoglo ni to što je bio raspoložen da radi i za 100.000, kako navode ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
hristo72
Tuesday, 19.01.2016
21:52

Braca bas umeju da izaberu.Hahaha

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 19.01.2016
20:13

razumijem sto Ljupko nije izabran, ali je totalno nelogicno kako je ovaj dobio prednost u odnosu na Rajevca