Tumba se oporavlja od šoka: ''Boli... Sve smo imali...''

Autor: Darko Mitrović
subota 12.11.2016.
17:26
Izvor: Sportske.net, rtcg

Bolno da bolnije možda nije ni moglo! Crna Gora je sinoć u Jermeniji doživela prvi poraz u kvalifikacijama, ali takav da je veliko pitanje kako će se Tumbakovićev tim od njega oporaviti.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kao što već znate, crnogorski ''Sokolovi'' su imali ogromna dva gola prednosti posle prvog poluvremena, ali je onda usledilo ubedljivo najlošijih 45 minuta koje je ovaj tim odigrao od početka kvalifikacija.

Ostala je Crna Gora neporažena u Rumuniji, u Danskoj je pobedila, ali je u Jermeniji primila čak tri gola u drugom poluvremenu, a treći, odlučujući, bukvalno u poslednjoj sekundi utakmice, maltene kao u košarci.

Naravno, usledile su brojne reakcije, dosadašnje pohvale na račun ekipe Ljubiše Tumbakovića odjednom su se pretvorile u oštre kritike, često i na račun srpskog stručnjaka.

Dan posle, nekadašnji trener Partizana pokušava da zaboravi šta se sinoć desilo, ali je svestan da prava analiza tek treba da usledi.

''Već je zaboravljen meč sa Jermenima. Ljudi koji su u materiji, koji dugo rade ovaj posao, vrlo brzo zaborave takve stvari, ali iz njih izvuku pouku. Kada budemo mirnije pogledali utakmicu, kada vidimo gdje smo svi skupa pogrešili, i mi u stručnom štabu i igrači, onda ćemo izvući pouku'', uverava Tumbaković u izjavi za RTCG.

Ne krije da mu je sinoć bilo veoma teško, ali se nada da će se ovakav poraz selekciji Crne Gore negde vratiti u pozitivnom smeru u nastavku kvalifikacija.

''Boli rezultat, jer smo imali sve na dlanu, jer smo imali korektno prvo poluvreme, jer smo imali rezultatsku prednost i preko puta sebe ekipu koja nije obećavala da može da preokrene rezultat.

Međutim, u fudbalu je to tako. Kada ti padne koncentracija, kada ti se desi trenutak slabosti, onda to podigne protivnika. Još kada primiš onakav gol, kao mi prvi...'',
objašnjava Tumbaković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 12.11.2016
19:12

Nevjerovatno sta smo sebi dozvolili,nista me nije zaboljelo kao ovaj poraz sinoc,zaledio sam se...Tumbakovic je odlicno postavio igru,plesali smo,dali 2 gola,mogli smo ih onda dotuci i dati jos 2 gola a onda smo se u drugom poluvremenu povukli i stigla je kazna...Da bude jos gore,davaju nam gol u poslednjoj sekundi za pobjedu,treba se sad od ovog soka oporaviti,nece igracima biti ni malo lako.

avatar
Saturday, 12.11.2016
19:54

pa kad su se povukli trebali su da se brane ,sta je sa stubom odbrane savicem.