Tumba presrećan posle ''petarde'': ''Ja sam rođeni pobednik!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.10.2016.
11:08
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

O fudbalu se danas, posle duže vremena, sa ponosom priča u Crnoj Gori, čiji je nacionalni tim sinoć deklasirao selekciju Kazahstana sa 5:0.

fscg.me/Filip Roganović
fscg.me/Filip Roganović

Povezane vesti

Dugo su ljubitelji fudbala u Crnoj Gori čekali na pobedu njihovih ''Sokolova'', a oni su im je sinoć podarili u velikom stilu.

''Petarda'' protiv Kazahstana je daleko odjeknula, a ako ste propustili, golove sa ove utakmice možete da vidite OVDE.

Novi selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković ponosan je na svoj dosadašnji učinak u ovoj ulozi, s obzirom da su ''Sokolovi'' na startu kvalifikacija remizirali u Rumuniji (1:1), da bi sinoć usledio jedan od najubedljivijih trijumfa u istoriji reprezentacije Crne Gore (posle 6:0 protiv San Marina, svojevremeno).

''Izuzetno sam zadovoljan peticom, a još više igrom, koja je bila za desetku, naročito u prvom poluvremenu. Crna Gora je dugo čekala pobedu i ja sam je dugo čekao. I nije mi lako palo čekanje, jer sam 'rođeni pobednik', u karijeri sam imao dosta pobeda. I evo, došla je'', poručio je popularni Tumba.

On je pohvalio sve svoje igrače jer su ispunili ono što je od njih tražio, a dodatni razlog za zadovoljstvo je što su čak četiri pogotka postignuta posle prekida.

"Još dok sam bio trener Partizana prekidima sam posvećivao veliku pažnju, jer se radi o izuzetno značajnom segmentu igre. Četiri gola smo dali iz prekida, što je perfektno, isto kao i podatak da su golove postizali igreči iz svih linija tima.

Naravno, ja ću i dalje težiti da iz čiste igre dolazimo do golova i do situacija da postignemo gol. Na taj način smo i došli do prekida iz kojih smo pogađali mrežu'',
istakao je Tumbaković.

Reprezentacuiju Crne Gore sada očekuje teško gostovanje u Danskoj, ali posle ubedljivog trijumfa nad Kazahstanom, Tumbakovićev tim će sa mnogo samopouzdanja dočekati ovaj meč.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul George
Sunday, 09.10.2016
12:47

Tumbakovic trenerska klasa za Muslina.Ne znam kako je Srbija ispustila ovakvog strucnjaka.