Trka za EURO 2016 - ''Lord'' je pretnja za Albance!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.10.2014.
14:14
Izvor: Sportske.net

U senci današnjeg starta reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016, tokom večeri se igra još nekoliko susreta, a u našoj Grupi I Albanija će dočekati selekciju Danske.

Beta/AP Photo/POLFOTO, Lars Poulsen
Beta/AP Photo/POLFOTO, Lars Poulsen

Povezane vesti

Pod vođstvom novog selektora Dika Advokata naša reprezentacija večeras od 18 časova u Jermeniji počinje svoj put ka Evropskom prvenstvu 2016. godine, a dok iščekujemo početak tog meča, prilika je da vidimo šta nas to još očekuje večeras kad su u pitanju kvalifikacije.

Naravno, našu najveću pažnju privlači duel u Elbasanu, gde Albanija dočekuje Dansku od 20 časova i 45 minuta.

Ove dve selekcije su u grupi sa Srbijom i pobednik ovog duela bi se učvrstio na čelu tabele Grupe I, s obzirom da su i jedni i drugi uspešno startovali.

Podsetimo, Albanci su pobedom u Portugalu najavili velike mogućnosti u ovim kvalifikacijama, a ukoliko bi nešto slično ponovili i večeras, oni bi već sada istakli ozbiljnu kandidaturu za jedno od prva tri mesta koja vode ka Evropskom prvenstvu.

Naravno, istu ambiciju imaju i Danci, čiji će napad predvoditi, kod nas veoma popularni ''Lord'' Niklas Bendtner. A ako bi se večeras istakao golovima, sigurno bi postao još omiljeniji među srpskim ljubiteljima fudbala.

Što se tiče ostalih grupa, u centru pažnje biće onaj u Grupi D, između Poljske i Nemačke, a igraće se i sve tri utakmice u Grupi F.

Ovo je kompletan raspored večerašnjih mečeva

Subota:

Grupa D
18.00h Republika Irska - Gibraltar
18.00h Škotska - Gruzija
20.45h Poljska - Nemačka

Grupa F
18.00h Rumunija - Mađarska
20.45h Finska - Grčka
20.45h Severna Irska - Farska Ostrva

Grupa I
18.00h Jermenija - Srbija
20.45h Albanija - Danska


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke