Trio MSN ponovo melje, Mesi sve bliži ''Zlatnoj kopački'', Barsa pritiska Real!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.05.2017.
20:24
Izvor: Sportske.net

Nova važna pobeda Katalonaca, borba za titulu se nastavlja, Mesijeva majstorija sa kreča.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone deklasirali su ekipu Viljareala na svom Kampnou rezultatom 4:1 (2:1) u 36. kolu Lige Primere.

TRio MSN je ponovo proradio, Mesi je postigao dva pogotka uz jednuasistenciju, dok su Nejmar i Luis Suarez postigli po jedan gol.Počasni gol za goste postigao je Bakambu.

Barselona je bolje otvorila meč, od samog starta preuzela inicijativu, a prve pokušaje imali su Mesi i Luis Suarez.

Mesi je sa današnjim golovima stigao do učinka od 35 pogodaka i sada je na korak od osvajanja nove ''Zlatne kopačke'' pošto je Bas Dost na koti od 31.

Trio MSN je proradio već u 21. minutu, Suarez je pronašao Mesija, a ovaj oštro šutirao kroz pet gde se na pravom mestu našao Nejmar i pogodio za 1:0.

Viljareal je svoju šansu čekao iz kontri i greške Barselone, a lošu postavku i ofsajd zamku, u 32. minutu kada je Soldado lepo spojio Bakambua sa golom, a ovaj u situaciji jedan na jedan pogodio prvi ugao za 1:1.

Barsa je ponovo morala da doda gas i to se isplatilo u samom finišu prvog poluvremena, Nejmar je odlično nanizao nekoliko rivala, proigrao Mesija, a ovaj sa preko 20 metara pogodio dalji ugao za 2:1.

U drugom delu igre, Katalonci su delovali staloženo i sigurno i držali su rivale daleko od gola i čekali prilike iz kontre.

U 69. minutu Serhi Roberto je maestralno povukao kontru, pronašao Luisa Suareza, a ovaj posle driblinga u desno pogodio suprotan ugao za 3:1.

Barselona je sada ponovo pritisnula Real Madrid koji večeras od 20.45 gostuje Granadi.

Katalonci imaju sada tri boda više, ali i dva meča manje od Reala, tako da im je potreban još jedan poraz ili dva remija Madriđana kako bi osvojili titulu.

Konačnih 4:1 postavio je Mesi maestralnom ''panenjkom'' iz penala, a prethodno je Luis Suarez pogodio protivničkog igrača u ruku, a sudija pokazao na belu tačku.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Saturday, 06.05.2017
22:01

jedini igrac koji je presao 50 golova ove sezone.. niko mu nije ni blizu po tome.. a sve to sa pozicije veziste. pomjera granice. za citavu sezonu ima samo 1 ofsajd, to najbolje pokazuje koliko duboko igra

avatar
Brat Sergio Return_
Sunday, 07.05.2017
00:23

I reci mi kakvog to sve ima smisla kad ce vjerovatno osvojiti samo kup? U LS ga nije bilo nigdje u najvaznijem dijelu, u Primeri iako ima vise golova od Ronalda, opet ce zavrsiti iza njega i ono sto je najvaznije, zabit ce vise golova od CR-a ali Zlatnu loptu ce dobiti Ronaldo opet. I kakvog smisla ima Mesijeva sezona, neka mi neko objasni?

avatar
Brat Sergio Return_
Tuesday, 09.05.2017
16:06

Ma dzaba njemu njegovi golovi kad je vecinu zabio protiv Gijona, Leganjesa i slicnih. U LS nije pokazao nista, mislim na nokaut fazu. U Primeri ce isto ostati bez trofeja, tako da nista od njegovo ZL. Ronaldo ce je opet osvojiti ako Real odbrani LS, onda pogotovo.

avatar
xenon 1989
Sunday, 07.05.2017
18:56

Ne može ti on to ni reći, a još manje objasniti, kao ni bilo ko drugi. On priča o igraču, a ti o klubu na osnovu čijeg uspeha je neko poklonio ZL ispodprosečnom fudbaleru. Tu razliku ti nikada niko neće objasniti. :D

avatar
Don Andres
Sunday, 07.05.2017
17:05

messi je opet igrao najbolji fudbal. nema nikakvu konkurenciju. njegova igra je smisao fudbala. ronaldo je nebitan. po kvalitetu prikazane igre nije ni u top 10. zlatnu loptu naravno nece dobiti. previse bi bilo da mu dvije jednu za drugom poklone. ni messi a ni ronaldo jos nista osvojili nisu tako da ne trci pred rudu. messi ima vise golova i u ls od ronalda iako je ranije zavrsio takmicenje. (;

avatar
Milance Barselonista
Saturday, 06.05.2017
21:58

Melje Barca al bogami melje i Real vec 4>0 protiv Granadenbice interesantno do kraja sezone odlucice Real protiv Celte u poslednjem zaostalom mecu

avatar
Saturday, 06.05.2017
21:29

real melje granadu tako da opet imaju šanse za prvo mesto,barca mora čekat poraz reala

avatar
MIlan Simic
Saturday, 06.05.2017
20:53

Neverovatno koliko je ova Barsa trula ekipa,samo zahvaljujuci MSN oni su jos u vrhu,ostatak ekipe krs,nemaju zamenu za Iniestu,a ni za busketsa od onog Gomesa nema vajde...Pike se niz godana slepa,od kad je Puyol otisao prosecan stoper sklon kiksevima,Maskerano ulazi u godine...ajde mali Roberto od njega mozda i bude nesto ako ga stave u sredinu,Umtiti,Alba, Ter Stegen i Neymar igraci za buducnost ali ostatak ispod proseka...a klupu necu ni da komentarisem...Barsa mora na vreme da renovira tim da ne bi kad ode Messi doziveli sudbinu Utd,Milana iNTERA da ne upadne u vecu krizu...Real po tom pitanju ima kompletniji tim sa jakom klupom...

avatar
mIadenq
Saturday, 06.05.2017
23:40

A cek, Puyol je to bio mnogo bolji stoper od Pikea? :D Pa se ovaj slepao uz njega?

avatar
Rise up
Saturday, 06.05.2017
20:50

Dobra utakmica Barse, trio u napadu raspolozen.Greota je celu sezonu za Roberta da igra beka nadam se da prelazi u vezni red kad se zavrsi ovo.

avatar
tri tacke
Saturday, 06.05.2017
20:41

Ovu nagradu man of the match treba nazvati- Messi of the match...

avatar
REY_DE_EUROPA
Saturday, 06.05.2017
20:33

Vitorija Barse, oduvase ih sa pola snage, da se igra jos 10 utakmica ne bi Villareal dobio.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 06.05.2017
20:26

Dosta tipicna utakmica za Nou Kamp ove sezone,rezultat ubedljiv,igra ne preterano.Nema sta previse da se doda,sem da je pravo uzivanje gledati Nejmara kad je ovako raspolozen za driblinge,decko se sprda.

avatar
P. S.
Saturday, 06.05.2017
20:25

Rutinski sa igračem manje (Dinjem).