Trio fantastiko zapalio "Nou Kamp"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.02.2015.
18:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Barselone ostvarili su 18. ovosezonsku pobedu u Primeri pošto su u nedelju popodne "petardom" ispratili ekipu Levantea sa stadiona "Nou Kamp". Mesi servirao het-trik, Suarez "makazice", upisao se i Nejmar.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Fantastično veče na "Nou Kampu" upriličili su fudbaleri Barselone svojim navijačima pošto su očekivanu pobedu nad Levanteom ulepšali sa pet datih golova.

Barselona je osamnaestu pobedu u sezoni slavila rezultatom 5:0 (2:0) veče je obeležio Luis Enrikeov "trio fantastiko".

Golove pogledajte OVDE!

Goleadu je započeo Brazilac Nejmar 17. ovosezonskim pogotkom u 17. minutu susreta sa Levanteom. Do odlaska na odmor prednost domaćih duplirao je Lionel Mesi a taj gol je bio samo početak Argentinčeve magije.

Dvadeset minuta igre u drugom delu susreta bilo je potrebno Lionelu Mesiju da kompletira svoj peti het-trik u tekućem šampionatu a 23. od kada igra u Primeri.

Argentinac je sa tri gola u duelu sa Levanteom stigao do kote 26 i dodatno se približio Kristijanu Ronaldu koji vodi na listi strelaca španske Primere sa 28 golova.

Tačku na trijumf Barselone stavio je mnogo osporavani Luis Suarez u 73. minutu spektakularnim golom makazicama nakon asistencije Adrijana.

Večerašnjim trijumfom nad Levanteom Katalonci su ostali za petama vodećem Real Madridu koji je u subotu rutinski savladao Deportivo La Korunju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pique3
Sunday, 15.02.2015
19:53

Lagana pobeda Barce, prakticno sa ručnom podignutom. Messi izvanredan kao i uvek( uzima Ballon D'or ove godine). Odbrana stabilna, Bravo siguran u istrčavanjima, vezni red solidan. Suarez postigao potencijalni gol sezone, polako se vraća u formu. Neymar fantastičan :)