Tri het-trika u nizu, hoće li opet biti najskuplji?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 14.06.2015.
21:31
Izvor: Sportske.net

Kristijanu ulazi u naviku da postiže tri gola po meču, otišao ranije na letovanje, ali bi ponovo mogao na naslovne strane ovog leta. I ne, nema nikakve veze sa devojkama i provodom!

Beta/AP Photo/ Hrant Khachatryan, PAN Photo
Beta/AP Photo/ Hrant Khachatryan, PAN Photo

Povezane vesti

Jermeni su ga vređali, skandirali Mesiju, osvetio im se het-trikom. Nije novo, ovo je treći het-trik u nizu, računajući i dva za Real u poslednjim kolima šampionata. Naime, izbušio je pre Jermena, mreže Espanjola i Hetafea.

Nećemo ga gledati protiv Italije u onome što je trebalo da bude poslednji meč sezone. Naime, on je od selektora dobio voljno, propustiće prijateljsku protiv "Azura", pohitao je na odmor.

Ipak, to bi moglo da bude istorijsko leto za Ronaldo.

Prema informacijama iz Francuske, ako Ibrahimović napusti Pariz ovog leta, PSŽ će probati da ostvari transfer iz snova.

Oni bi, ako se oslobode Ibrine plate mogli da učine Ronalda najplaćenijim igračem na svetu, naime, prema nekim informacijama zarađivao bi oko 20 miliona evra.

I to nije sve, ponovo bi oborio rekord, PSŽ bi platio Realu 115 miliona evra za Portugalca. S obzirom da Ronaldo ima 30 godina čini se da bi Florentina Pereza zaintrigirala ta ponuda. Javna je tajna da nije baš u dobrim odnosima sa Kristijanom, problem je smena Anćelotija.

Portugalac i Serhio Ramos su bili žestoko protiv odlaska Italijana, čak su bili u misiji ubeđivanja predsednika, ali je prvi čovek Reala ostao pri svome. Otkriveno je da je Karletom platio ceh zbog Bejla, pa je ovo podgrejalo priče da bi Velšanin mogao da bude stavljen u centar projekta i da je Ronaldo prošlost.

Bilo kako bilo, kada je Mendeš u blizini sve je moguće, a izvesno je da bi mamac za Real mogao da bude i Verati koga Madriđani silno žele.

Do polovine jula dok se ne bude pojavio na pripremama u Valdebebesu ove spekulacije će biti svakodnevica...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misko Latincic
Monday, 15.06.2015
15:07

Ronaldo nikad nece biti proslost u nogometu, on ce biti tema proucavanja mnogih nadolazecih generacija

avatar
Real-an
Monday, 15.06.2015
01:30

Ostaje u Real nasa legenda CR7 !!

avatar
Monday, 15.06.2015
00:40

Bejl centar projekta...Koliko god Bejl bio dobar fudbaler, nikada nece biti blizu Ronalda, i pre bih birao za svoj tim Ronalda sa 30 godina nego Bejla sa koliko vec ima...

avatar
Monday, 15.06.2015
00:15

velika greska Pereza bi bila da ga proda xD treba da odradi ugovor do kraja.

avatar
D.Green4 Black&White
Sunday, 14.06.2015
22:45

Sve se vrti oko Ronalda :) Ni Tayson nije bio ovoliko popularan :)

avatar
CR7
Sunday, 14.06.2015
22:36

Kakve spekulacije covece,ok,mozda Ibra napusta ili sta vec ali nece CR7 sici sa konja na magarca! Mislim da ce sledece sezone napustiti i mislim da ce u Ameriku ili eventualno nazad u Junajted,rekao je prosle godine da je Mancester njegov dom i rekao je da ce se vratiti jednog dana e sad da li ce to biti ne znam.Sportski pozdrav.

avatar
RoyKeane
Sunday, 14.06.2015
21:57
avatar
S-I-M-K-E
Sunday, 14.06.2015
21:46

Samo neka daje Het -trikove i neka pumpa statistiku,a Messi ce osvajati trofeje i Zlatnu loptu.

avatar
Madridista
Monday, 15.06.2015
14:35

Pa eto i prosle sezone je davo Het trikove i plus osvojio trofeje i ZL, a ja znam da bi ti radije volio da Messi da po sezoni 70+ golova i da Barsa osvoji sve a Ronaldo da ne daje preko 30 i da Real osvaja. To je suva istina i nemas sta da se pravdas, toliko je ocito, jer da te ne zanima to toliko ti ne bi ni komentariso. :)

avatar
SteveO
Tuesday, 16.06.2015
11:36

Rekorder si po minusima