'Trešnje' otrešene u Sautemptonu

Autor: Boban Filipović
nedelja 01.11.2015.
18:51
Izvor: Sportske.net

'Sveci' savladali Bornmaut u poslednejoj utakmici nedeljnog programa 11. kola Premijer lige i održale korak s ekipa s vrha tabele. Dušan Tadić asistent kod drugog kola svog tima.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Soton je završio posao u prvom poluvremenu i to u intervalu od 31. do 36. minuta kada su pala oba gola.

Prvu dve velike prilike na utakmici imao je Mane, oba puta je tukao preko gola. Šteta što druga nije krunisana golom kada je natrčao na loptu koju mu je Pele ostavio glavom.

Dominacija Kumanovih pulena materijalizovana je nakon veoma dobre akcije koju je počeo Klasi, Pele je kao sidraš iz prve odigrao za Bertrana, on sa levog boka centrira, a Dejvis iz prve iz veoma izgledne situacje trese mrežu.

Pet minuta kasnije već je pisalo na semaforu 'Sent Meriza' 2:0, Mane je dijagonalom odlično pronašao Dušana Tadića, reprezentativac Srbije centrirao s levog krila za Gracijana Pelea, koji u svom stilu, glavom, postiže svoj šesti gol ove sezone.

Do kraja meča se rezultat nije menjao, Sautempton je u drugom poluvremenu bio orjentisan na odbranu svog gola, u samom finišu 'Sveci' su bili prinuđeni da se brane sa čovekom manje u polju zbog crvenog kartona Vanjame, ali Bornmaut nije uspeo da realizuje brojčanu prednost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke