Trenerska vrteška - BOMBA na pomolu?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.02.2015.
17:15
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, na kraju ove sezone bi mogao da se desi veliki trenerski transfer u svetu fudbala.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Mančester Junajted ove sezone konkuriše za igranje u Ligi šampiona iako se postavlja da li uopšte zaslužuje to svojim igrama u Premijer ligi.

Luj Van Gal često menja formaciju, igrači imaju različite zadatke u zavisnosti od utakmica i još uvek nije pronađena prava formula kako bi ekipa igrala bolje. Potrošeno je dosta novca u prelaznom roku, a svi ovi podaci ne idu na ruku Luju Van Galu.

Prema pisanju engleskog "Metroa" Luj Van Gal bi mogao na kraju sezone biti smenjen, a na njegovo mesto bi mogao da dođe Karlo Anćeloti, sadašnji trener Real Madrida sa kojim je aktuelni evropski i svetski klupski prvak.

Real Madrid sa druge strane ne igra dobro u 2015. godini, a kulminacija se desila u gradskom derbiju protiv Atletiko Madrida kada su poraženi sa 4:0 što je dovelo do nezadovoljstva navijača i uprave kluba. Čak je i Florentino Perez dolazio na trening nakon ovoga, nešto što se ne viđa često.

Ipak, imajte u vidu da je Karlo Anćeloti sa ovom ekipom vezao 22 pobede ove sezone, da je prošle godine osvojio Ligu šampiona i da je u ovom trenutku na prvom mestu španske Primere ispred Barselone i Atletiko Madrida, pa je teško verovati da će ga se Florentino Perez tek tako odreći.

Sa druge strane, pitanje je kako će reagovati uprava Mančester Junajteda ukoliko ovaj klub na kraju sezone ne bude među 4 najbolje ekipe u Engleskoj.

Deluje neostvarivo sa ove tačke gledišta, ali nije nemoguće ako imamo u vidu veoma dobre odnose ova dva kluba koja su često trgovala u prethodnom periodu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke