Trener Škendije: "Ne planiramo da se branimo protiv Milana"

Autor: Beta Beta
četvrtak 24.08.2017.
14:40
Izvor: Beta

Trener fudbalera Škendije Ćatip Osmani izjavio je danas da njegov tim u revanš meču plej-ofa za Ligu Evropa protv Milana ne planira da se brani i da se nada da će uspeti da daju gol protivniku.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

"Igraćemo za čast, a imamo i obavezu da popravimo utisak. Ovaj put nemamo šta da izgubimo. Želimo da igramo i nadam se da ćemo postići gol. Teško je da imate posed lopte protiv ekipe kao što je Milan, ali ne planiramo da se branimo", rekao je Osmani.

Makedonski vicešampion Škednija je u prvom meču izgubio u Milanu s ubedljivih 6:0.

Trener Milana Vićenco Montela je rekao da je italijanski tim u Skoplje došao sa kombinovanim sastavom, ali da to ne znači da potcenjuje protivnika.

"Svaki meč je za nas važan. Izuzetak nije ni utakmica u Skoplju, koja će biti drugačija od prve. S jedne strane zbog izmena koje planiram, a sa druge zbog želje Škedije da popravi utisak pred svojom publikom", rekao je Montela, a prenose makedonski mediji.

Revanš utakmica plej-ofa za Ligu Evropa izmedju Škendije i Milana igra se večeras na stadionu "Filip Drugi" (Telekom arena) u Skoplju od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leeds United
Thursday, 24.08.2017
16:00

Ovo zvuči kao da je dogovoreno iz 1 u 2 :)

avatar
Saša MKD
Thursday, 24.08.2017
15:27

Ajde da pokušam da objasnim nekima koji mešaju babe i žabe o čemu se radi. Uzeću za primer Barsu i Atletik Bilbao. Koliko god oni mrzeli Španiju i koliko god želeli da se odvoje od iste, nikada nigde se nisu zvanično predstavljali kao katalonski, odnosno baskijski klub, već kao španski. Kada bi se to shvatilo i ovde na Balkanu onda ne bih dobijao ovakve odgovore kao što sam dobio. Niko njima ne zamera kako se osećaju, to je lično pravo svakog čoveka na svetu, ali da klub iz jedne države predstavljaš kao da je iz druge, e to je ili idiotizam ili provociranje. Istina je da za Škendiju navijaju uglavnom albanci, ali je istina i da igraju za njih i igrači druge nacionalnosti. Škendija je klub iz Tetova, Tetovo je grad iz Makedonije, znači može biti samo makedonski klub. I kakve veze ima što za Real navijaju i arapi, zar se Real nekada predstavio kao arapski klub ?

avatar
Adnan
Thursday, 24.08.2017
21:16

Itekako se i Barselona i Atletiko predstavljaju kao klub Katalonaca,odnosno Baskijaca.Mozda ti imas podatke koje ja nemam,ali koliko sam vidio,Skendija se predstavila u onom klipu kao klub Albanaca,ne kao klub koji dolazi iz Albanije.Pogledaj prvaka BIH,nZrinjski,puni naziv,Hrvatski Športski klub Zrinjski.Osvajač kupa BIH,Hrvatski športski klub Široki brijeg(za koji ne moze igrati niko ko nije katolik).Jel to meni smetalo,nije jer ni HŠK Široki ni HŠK Zrinjski nisu tu da predstavljaju drzavu,nego samo sebe.

avatar
Adnan
Saturday, 26.08.2017
05:43

PL MUTD9 nPrije bih rekao da se ti moras presabrat,vjerovatno si emocionalno povezan sa ovime,pa zato reagujes neracionalno.Ne nema Barselona zastavu Katalonije ispred svog imena.Nema ni Špansku ni Njemacku zastavu,jer se nacionalne zastave uopste ne stavljaju u Europskim takmicenjima,kad si zadnji put vidio Englesku zastavu ispred Junajteda ili bilo koju zastavu bilo gdje u EU klupskim takmicenjima?Nikad,jer klubovi mogu dolaziti iz X zemlje,ali ne mogu predstavljati X zemlju,samo reprezentacija moze predstavljati X zemlju.Ovo nije tesko shvatiti.

avatar
Friday, 25.08.2017
21:08

Adnan Januzaj, sta nije jasno? Da li oni imaju zastavu Katalonije ili Baskije ispred svog imena u Evropskim takmicenjima ili je ta zastava zastava drzave iz koje dolaze (Spanije)? Ne lupetaj gluposti molim te. Kontradiktoran si u potpunosti. Presaberi se malo. Skendija je fudbalski klub iz Tetova, Bivsa Socijalisticka Republika Makedonija. On ne predstavlja Albaniju ni nepriznatu drzavu Kosovo, ne predstavlja zvanicno ni Albance kao narod, vec na klupskom nivou predstavlja drzavu iz koje dolazi. Makedoniju. Kraj price.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Friday, 25.08.2017
08:34

Nije Atletiko nego Atletik.

avatar
Saša MKD
Thursday, 24.08.2017
14:55

Šta da braniš jado jadna, onih 0-6 ? Vi se opet promovišite kao albanski klub pa će dati bog da primite i 10-ku. A to vam želim na svakoj utakmici sve dok ne naučite gde živite i koga predstavljate u Evropi.

avatar
Looodjak
Thursday, 24.08.2017
15:09

Kakve veze ima. I real ima podrsku arapa pa navijas.

avatar
Adnan
Thursday, 24.08.2017
15:10

Ne razumijem čemu bijes,svaki klub predstavlja manji kolektiv neke drzave,samo reprezentacija predstavlja drzavu.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 24.08.2017
14:52

Mozete vi to💪

avatar
rossoneroug
Thursday, 24.08.2017
15:12

Evo ga imbecil :D