Trener oduševljen - Brašanac postaje bitna karika u Betisu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.07.2017.
14:08
Izvor: Sportske.net

Dolazak novog trenera uticaće pozitivno i na status Darka Brašanca u ekipi Betisa za nastupajuću sezonu.

Epa/Victor Lerena
Epa/Victor Lerena

Povezane vesti

Fudbaleri Betisa uveliko se pripremaju za novu sezonu u kojoj će ekipu sa klupe predvoditi novi trener Kike Setjen.

Ekipa koja je prethodnu sezonu završila na petnaestom mestu španske Primere prtrpeće velike promene, ali srpski internacionalac Darko Brašanac ne mora da brine zbog toga.

Status bivšeg fudbalera Partizana ne dovodi se u pitanje, novi trener je oduševljen onim što je do sada Brašanac pokazao. Kike Setjen ga vidi na dve pozicije u veznom redu i ta polivalentnost je nešto što Darku garantuje mesto u startnoj postavi.

Brašanac je na tri od četiri kontrolne utakmice koje je Betis do sada odigrao bio starter i to je još jedan podatak koji potvrđuje ono što su nam španske kolege prenele a tiče se statusa srpskog internacionalca.

Valja istaći i to da se Darko Brašanac posle manje od godinu dana boravka u Španiji odlično uklopio u novu sredinu, već je dosta dobro savladao jezik i zbog svega rečenog se očekuje da u novoj sezoni bude bitna karika u ekipi Betisa.

Darko Brašanac je u Betis prešao krajem prošlog avgusta, a klub iz Sevilje platio je Partizanu 1.500.000 evra za "malog mrava" iz Čajetine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 25.07.2017
17:57

Igrao je on super u Betisu za slove Betis akoji je realno bio los prosle sezone. Medjutim imao j eproblem konstantnosti i ne efikasnosti. Slabo je stvarao neke otvorene prilike i skoro pa da nije gol dao. Medjutim pokazao je da se trudi i ima volju sto su u Betisu primetili i zbog toga mu guraju sansu, mada ne verujem da ima bas sigurno mesto tek tako.

avatar
neymar-junior-10
Sunday, 30.07.2017
21:51

On je veznjak njegovo je da stvara sanse za golove a ne da ih daje, pa jedan INEISTA je prosle sezone postigao samo 1 gol protic Celtica u LS.

avatar
Malo veliki covek
Monday, 24.07.2017
14:42

Ne znam zasto je veliki deo jedva cekao da ode Brasanac. Ja sam bio protiv toga. Decko igra sasvim solidno u Primeri...trebao je biti prodat bar za 2.5m, vredi, a pokazace da vredi i vise.

avatar
Cremonese
Monday, 24.07.2017
17:02

Decko je mrtvu sansu jedan na jedan sa golmanom poslao preko precke u mecu sa Augsburgom i lisio nas proleca u Evropi. Suvise defanzivno nastrojen vezni igrac.

avatar
Malo veliki covek
Monday, 24.07.2017
22:28

@Cremonese, pa dobro, desava se i sta sada. Bio tu prilikom osvajanja nekoliko titula, igrao krvav, pomogao da se plasiramo u evropska takmicenja i sada zbog toga sto je promasio treba da ga mrzimo? Izvini, ali od mene je tada imao jos vecu podrsku, jer veruj, njemu je bilo jos teze nego nama.

avatar
Stefan Išizaki
Monday, 24.07.2017
17:45

I dalje sam pri tome da je to bio pametan potez. Neka ga u Betisu.