Trener Napolija iskren: "Ne možemo imati visoke ambicije ako ovako igramo"

Autor: Beta Beta
nedelja 19.03.2017.
18:31
Izvor: Beta

Mauricio Sari je upozorio svoje fudbalere da ne mogu gajiti visoke ambicije ako budu olako ispuštali golove prednosti, kao što je to bilo danas protiv Empolija.

BETA/AP Photo/Salvatore Laporta
BETA/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Napoli je na poluvremenu vodio 3:0, ali je Empoli neočekivano u finišu meča smanjio na 3:2, a imao je šansu i da izjednači.

"Jednostavno, takvi smo. Počeli smo drugo poluvreme i posle 20 minuta smo pomislili da je utakmica završena. Postali smo pasivni i tako smo ugrozili pobedu. Tu osobinu smo pokazivali i ranije, ali sada radimo na tome i nadam se da ćemo to popraviti. Bilo je danas i dobrih stvari, kao što je celo prvo poluvreme", rekao je Sari posle meča, a preneli italijanski elektronski mediji.

Napoli je ovako nastavio trku sa Romom za drugo mesto tabele. Trener je kazao da su danas igrači posle meča bili u različitim raspoloženjima, od radosti do besa  i apatije.

"Napredujemo, ali tim koji igra drugo poluvreme kao mi danas ne može imati visoke ambicije. Veliki je to rizik ako se to ponavlja četiri-pet puta godišnje. Verovatno bismo primili gol za izjednačenje da je potrajalo još 10 minuta. Dok ne budemo rešili taj problem, nećemo prići vrhunskim timovima", rekao je Sari.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke