Trener "Modrih" hoće dobru utakmicu svojih pulena protiv Liona

Autor: Beta Beta
utorak 22.11.2016.
00:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Dinama iz Zagreba Ivajlo Petev rekao je danas da je njegovoj ekipi najvažnije da odigra dobru utakmicu protiv Liona u Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Vadim Ghirda
Beta/AP Photo/Vadim Ghirda

Povezane vesti

"Očekuje nas utakmica u koju ulazimo s drugačijom psihologijom, moramo biti disciplinovani, moramo da ispunimo sve zadatke u igri i, što je najvažnije, na terenu moramo da izgledamo kao tim. Želimo da odigramo dobru utakmicu, to nam je sada najbitnije", rekao je trener Dinama na konferenciji za novinare, prenosi "Hina".

Fudbaleri Dinama dočekuju sutra Lion u petom kolu Grupe H Lige šampiona.

Na startu ovosezonske Lige šampiona Dinamo je u gostima izgubio od Liona sa 0:3, a u petak je na Maksimiru odigrao samo 1:1 protiv Istre u hrvatskom prvenstvu.

"Nisam bio zadovoljan utakmicom protiv Istre i to sam rekao igračima. Ali, svi koji zaigraju protiv Liona moraće da ginu za Dinamo", dodao je Petev.

Krilni igrač Dinama Mario Šitum rekao je da su analizirali greške i da su spremni za novo dokazivanje.

"Ono što je bilo juče treba zaboraviti i okrenuti se budućnosti, jer u fudbalu se stalno morate dokazivati. Lion je jako kvalitetna ekipa, ali i mi imamo šta da kažemo, nećemo se olako predati. Imamo odredjeno iskustvo, veliku želju i nastojaćemo pokazati da nismo samo prosmatrači u Ligi šampiona", rekao je Šitum.

Utakmica je na programu sutra od 20.45 na "Maksimiru". U drugom meču te grupe Sevilja dočekuje Juventus, Alegri je preneo dobre vesti za sve pristalice "Bjankonera", a više o tome OVDE.

Vodeća Sevilja ima 10 bodova, sledi Juventus sa osam, Lion ima četiri, a Dinamo je bez bodova i sa gol razlikom 0:12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke