Trener Lestera: "Svi u klubu bi trebalo da su ponosni na rezultat u LŠ"

Autor: Beta Beta
sreda 19.04.2017.
12:08
Izvor: Beta

Trener fudbalera Lestera Kreg Šekspir rekao je posle eliminacije iz Lige šampiona da je njegov tim pružio veliki otpor i dodao da bi svi u klubu trebalo da budu ponosni na ono što su postigli ove sezone.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

"Mislim da svi u klubu, navijači, vlasnici i igrači mogu da budu izuzetno ponosni na onome što su postigli. Zalaganje i posvećenost su bili izvanredni", rekao je Šekspir, a preneli su engleski mediji.

Lester je sinoć igrao nerešeno 1:1 sa Atletikom iz Madrida u revanšu četvrtfinala, ali je zbog poraza od 1:0 iz prvog meča pre nedelju dana u Španiji eliminisan iz Lige šampiona.

"U prvom poluvremenu smo igrali jako dobro, ali nam je primljeni gol poremetio koncepciju. Znali smo posle toga da moramo da postignemo tri gola i zato sam se odlučio na neke promene. Posle ovog rezultata protiv tima ovog kalibra ne možete nas diskreditovati", rekao je Šekspir.

On je dodao da je momentum bio na strani njegove ekipe posle izjednačujućeg pogotka Džejmija Vardija, ali da "jednostavno ekipi nije bilo sudjeno da prođe dalje".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Wednesday, 19.04.2017
13:55

Lester jedino moze da bude ponosan oduvali su Atletiko u dvomecu jos primi gol iz nepostojeceg penala.

avatar
Wednesday, 19.04.2017
13:30

Iako ih manje postujem posle otkaza Ranijeriju, sve cestitke ekipi Lestera. Šekspir je u vise navrata dokazao da je pravi gospodin. Svaka cast.