Trajković prvencem doneo trijumf Ordabašiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.05.2015.
13:55
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Vojvodine i Partizana Branislav Trajković postigao je pobednosni gol za Ordabaši u prvom meču 12. kola kazahstanske Premijer lige čime je klub iz Šimkenta preuzeo lidersku poziciju na tabeli.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Srpski internacionalac Branislav Trajković izrastao je u subotu u junaka Ordabašija zahvaljujući golu koji je postigao u duelu sa Šahtjor Karagandijem.

U prvoj utakmici 12. kola kazahstanske Premijer lige Ordabaši je ugostio poslednjeplasiranu ekipu na tabeli ali je do trijumfa minimalnim rezultatom 1:0 stigao teškom mukom.

Jedini gol na utakmici postigao je bivši štoper Vojvodine i Partizana Branislav Trajković nakon kornera u 78. minutu. Visoki defanzivac najbolje se snašao u petercu pa je na kraju loptu uspeo da smesti u mrežu i donese važna tri boda svom novom klubu.

Ekipa koja je 2012. godine igrala protiv Jagodine u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope preuzela je zahvaljujući današnjem trijumfu lidersku poziciju na tabeli kazahstanske Premijer lige a Trajkoviću je ovo bio prvenac u dresu Ordabašija.

Podsećamo da je u decembru 2013. godine Trajković pojačao Partizan ali je zbog crvenog kartona koji je prethodnog leta dobio u kvalifikacijama za Ligu šampiona odstranjen iz tima, a posle raskida ugovora sa crno-belima preselio se u Kazahstan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke