Tragedija u Argentini, fudbaler smrtno povređen tokom meča (uznemirujući snimak)

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 23.05.2016.
21:45
Izvor: Sportske.net

Nakon tragičnog slučaja Patrika Ekenga, na terenu je preminuo i jedan fudnbaler u Argentini, uzrok smrti je ovoga puta ipak nešto drugačiji.

Screenshot, Youtube
Screenshot, Youtube

Povezane vesti

Nakon kolapsa Ekenga, koji je šokirao fudbalsku javnost pre oko dve nedelje, stravičan slučaj dogodio se u Argentini.

Naime, na meču tamošnje lokalne lige je od posledica udarca nakon sudara sa igračem protivničkog tima preminuo je 24-godišnji Mikael Favr, član Rekreativo San Horhea iz Vilja Elize.

On se u jednom trenutku utakmice našao na zemlji nakon što je naleteo na protivničkog fudbalera. Prilikom sudara, glavom je udario u koleno protivnika, ali se samo par sekundi nakon toga pridigao traživši "kavgu" sa fudbalerom sa kojim se i sudario. Ubrzo mu je prišao jedan od fudbalera protivničke ekipe, i udario ga u predelu vilice. Nakon udarca, Favr je pao u nesvest, vrlo brzo je prevežen u bolnicu ali je u lokalnoj bolnici nažalost i preminuo.

Iz tabora protivničke ekipe, Defenzora iz Kolona, tvrde da "koleno" nije uzrok njegove smrti, ali se na snimku jasno vidi da je i nakon udarca kolenom, Favr pretrpeo još jedan udarac od strane igrača Defenzora, koji je možda bio i fatalan.

Istražni sud iz regije Entre Rijos i dalje radi na slučaju, a očekuje se da u narednim danima i donesu odluku o tome da li će biti podneta krivična prijava protiv nekog iz ekipe Defenzora.

Celu sitauciju pogledajte u prilogu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VicenteCalderon
Tuesday, 24.05.2016
12:49

zaista nejasna situacija, ovo se desava na svakoj drugoj utakmici, mozda je momak imao nekih jos neotkrivenih problema, ne verujem da bi ovakvi udarci bili fatalni po zdravog coveka. U svakom slucaju R.I.P

avatar
Mangus
Monday, 23.05.2016
22:55

Neverovatno. Udarac ne izgleda toliko ozbiljno... Steta momka...

avatar
Monday, 23.05.2016
22:31

Stavrno mi nije jasno kako se to desava, gledam onaj UFC, razbijaju glave jedni drugima, 5 puta brutalniji udarci - nista. Ovde dva sasvim bezazlena udarca, i covek umre. Stvarno mi je nejasno