Toti: "Trka za Skudeto još nije gotova!"

Autor: Beta Beta
petak 26.12.2014.
13:18
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti rekao je danas da trka za Skudeto još nije gotova, ali je i istakao da njegova ekipa ne sme da pravi greške u drugom delu sezone.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Roma je fudbalsku 2014. godinu završila nerešenim rezultatom protiv Milana i tako propustila priliku da za Juventusom zaostaje samo bod.

"Bilo bi bolje da smo 2014. godinu završili pobedom, ali nismo uspeli u tome. Nismo imali sreće protiv Milana. Prvenstvo će biti neizvesno do kraja, ali moramo da budemo oprezni i da ne pravimo greške", rekao je Toti za Korijere delo Sport.

Prvu utakmicu u novoj, 2015. godini Roma igra protiv Udinezea 6. januara.

"Biće važno da počnemo pobedom drugi deo sezone. Igraćemo protiv dobro organizovanog protivnika na teškom terenu. Borićemo se za titulu do kraja", kazao je Toti.

I pored toga što je Roma druga na tabeli Serije A i što nije uspela da se plasira u osminu finala Lige šampiona, Toti smatra da je 2014. godina bila uspešna za njegov tim.

"Ovo je bila važna godina, i za mene i za Romu."

"Zadovoljni smo povratkom u Ligu šampiona. To nam je omogućilo da ponovo igramo protiv najvećih klubova u Evropi. To putovanje nije dugo trajalo, ali nam je omogućilo da ponovo budemo deo elite. Sa ovim iskustvom nadam se da ćemo biti bolji sledeće sezone. U medjuvremenu, potrudićemo se da odemo što dalje u Ligi Evropa"
, rekao je Toti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke