Toti: "Nema problema između mene i Garsije"

Autor: Beta Beta
četvrtak 13.11.2014.
14:53
Izvor: Beta

Kapiten Rome Frančesko Toti rekao je danas da nema trzavica izmedju njega i trenera Rudija Garsije.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Roma je u nedelju pobedila Torino sa 3:0, Toti nije završio taj meč na terenu pošto je zamenjen, a svoje nezadovoljstvo tom odlukom jasno je pokazao i Garsiji.

"Kao kapiten kažem da smo dobar tim, tim koji vodi trener sa kojim smo uspostavili dobre odnose od kako je stigao u Rim. Ovo govorim zbog svoje reakcije u nedelju. Sve sam jasno rekao i treneru posle utakmice. Danima smo radili na savršenoj harmoniji tokom treninga i ništa nije uticalo na našu divnu vezu", rekao je Toti za italijanske medije.

"Nisam uvek srećan kad izađem pre poslednjeg zvižduka. Trener je rekao isto to. U tom trenutku sam hteo da svoju igru krunišem golom, ali sve je to sekundarno u odnosu na interes tima. Mi smo tim i jedino zajedno možemo doći do cilja koji smo sami sebi postavili", dodao je Toti.

Roma trenutno ima tri boda manje od prvoplasiranog Juventusa, ali Toti veruje da njegov tim može do Skudeta.

"Počeo sam novu sezonu sa puno entuzijazma. Kad uđem u svlačionicu vidim dosta kvalitetnih igrača. Nakon prve trećine sezone drugi smo u Seriji A, i dalje smo u igri u Ligi šampiona... Juventus je i dalje naš glavni konkurent, ali ima tu još klubova. Mislim da je liga ujednačenija nego prošle godine. Možemo da se borimo za prvo mesto, ali važno je da idemo utakmicu po utakmicu"
, rekao je Toti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke