Totenhem ipak preveliki zalogaj za Palas, ništa još nije gotovo u Premijer ligi!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.04.2017.
22:55
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Totenhema nastavili su poteru za Čelsijem, kao su u zaostaloj utakmici 28. kola slavili na "Selhrstu".

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Izabranici Maurisija Poketina slavili su na gostovanju Kristal Palasu sa minimalnih 0:1 (0:0).

Totenhem je tokom većeg dela susreta bio bolji rival, ali je ekipa Sema Alardajsa uspevala da ih odvrati od stvaranja ozbiljnih prilika tokom prvih 45 minuta.

Prvu pravu priliku gosti su imali u 59. minutu, kada je Ali pobegao svom čuvaru, zahvatio loptu nakon dodavanja Kajla Vokera, ali nije uspeo da pogodi okvir gola koji je čuvao Vejn Henesi.

Velški golman je bio veoma raspoložen, sačuvao je Alijev udarac nešto kasnije, potom su Sparsi pretili i preko Vokera, Kejna i Sisoka, a konačno su mrežu zatresli u 78. minutu i to na fantastičan način.

Kejn je dodao loptu do Eriksena, koji je bio na preko 30 metara od gola domaćeg sastava, Danac je imao malo prostora te je rešio da oproba svoj udarac. Uputio je hirurški precizan šut, Henesi se bacio čitavom dužinom ali nije uspeo da spreči loptu da odsedne u njegovoj mreži.

Sjajan gol Danca pogledajte u nastavku.



Do kraja je bilo par pokušaja sa obe strane, ali ništa što bi ozbiljnije ugrozilo Ljorisa ili Henesija, te je Totenhem slavio golom Eriksena.

Sparsi su ponovo prišli "Plavcima" na četiri boda, dok je Kristal Palas i pored ovog poraza siguran na sredini tabele, trenutno su 12. sa 38 bodova, sedam više od Svonsija koji je prvi ispod crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Arsenal je nešto ranije savladao Lester, dok je Midlsboro bio bolji od Sanderlenda, više o ta dva susreta možete pronaći ispod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Thursday, 27.04.2017
13:31

Nije mi jasno zasto ste vi navijaci Celsija toliko optereceni Totenhemom. Sami ste rekli da drzite stvar u svojim rukama, zasto onda gledate kako igra Totenhem i zamrzujete druge klubove koji izgube od Totenhema (Palas, Svonsi…zelite im da ispadnu iz lige, to je tako jadno!) Navijate da Arsenal pobedi Spurse! A isti taj Arsenal igra protiv vas u FA Cupu, ajde ga onda pustite da osvoji FA Cup ako dubiju Spurse! Svaku sledecu tekmu zelite da Sparsi puknu, a oni lagano pobedjuju. Bolje gledajte malo kako vi igrate. Totenhem pobedjuje, jer stvarno momci extra igraju. Ako ste toliko sigurni, zasto onda zelite da Totenhem izgubi? Jos mi je smesnije kad cujem da druge ekipe pustaju Totenhem. Hahahah! Ko vam je kriv lada vam je odbrana suplja kao sir! Bolje razmisljajte o utakmici sa Evertonom i o vasoj odbrani, gde produvava na sve strane! Mi vas ne prozivamo! Cak sta vise, mislim da ce Totenhem da dobije Arsenal na Lejnu, a da ce te se vi muciti protiv Evertona. A da zaboravio sam, Arsenal ce pustiti Totenhem! Hahaha! #COYS!

avatar
West London
Thursday, 27.04.2017
18:15

Kako to mi igramo,ja nezz čija je obrana primila 4 gola u Fa kupu,i istina je da Chelsea drži sve u svojim rukama,odnosno nogama,ima navijača koji ne prozivaju,a ja koliko znam na ovom sajtu samo 2 navijača se izjašnjavaju kao navijači Tottenhama ti i onaj Eriksen,bio je Alli nakon što ste nas pobjedili ali je nestao,i što se mene tiče ja nemam ni za koga navijati kad ne igra Chelsea,Arsenal i vi igrate tu utakmicu za bodove a ne klub za koji ja navijam,sportski pozdrav,igrate sve bolje i bolje # CFC KTBFFH

avatar
Rooster
Thursday, 27.04.2017
19:00
avatar
3x3
Thursday, 27.04.2017
12:01

Pitanje je ko ce u Ligu Sampiona ove godine?

avatar
Mилош Зајечар
Thursday, 27.04.2017
00:29

Potpuno zaslužena pobeda Totenhema!

avatar
chaki
Wednesday, 26.04.2017
23:23

Bravo momci, na sve ili nista u nastavku

avatar
NIKE
Wednesday, 26.04.2017
23:04

Ovo su definitivno dvije najjače ekipe u Engleskoj, možda je ovako i slađe da nas Tottenham tjera do krajnjih granica, uvijek je slađe uzeti trofej ispred nosa nekom rivalu, nego kao što Bayern radi svake sezone, bukvalno čitavu poljanu istrče ispred ostalih.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 26.04.2017
23:28

Slazem se iako obojica navijamo za Celzi sladje je uzeti ligu sa par bodova iznad 2 mjesta nego sa 10 15 bodova razlike jednostavno trofej tako vise vrijedi kada se osvoji a i ligu to cini jacom i zanimljivijom.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 26.04.2017
23:01

Tottenham ovo sto je ostalo jos 5 kola ima tezi raspored mislim da ce biti kljucne utakmice za Tottenham protiv Arsenala Junajteda i Lestera dok ce Celziju biti kljucno protiv Evertona i WBA u gostima ,imamo 4 boda prednosti do kraja solidna prednost vise smo na 1 poziciji od pocetka sezone Tottenham nije primirisao na 1 mjesto tako da smatram da zasluzujemo titulu ,vise smo pokazali da je Tottenham ovako od starta igrao mozda bi bio prvak sad tesko Celzi ima sve u rukama svojim laksi raspored i solidnu prednost idemo po tituluuu.

avatar
Wednesday, 26.04.2017
23:35

Vidi Totenhem ce potencijalno da sruse samo dve ekipe Arsenal i Lester,od ostalih Junajteda,Vest Hema ne ocekujem nista,Hal ne racuna zato sto ocekujem da bi morali

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 27.04.2017
17:16

Tako bas i ja mislim Murinjo se nece pretjerano ganjati sa Tottenhamom imam neki osjecaj da mozda onako odigraju slicno ko Palas nezainteresovano ,Arsenal igra gradski derbi i morali bi malo zapet tu ocekujem jacu utakmicu nego sa Junajtedom tako da Arsenal moze otkinuti potencijalne bodove Tottenamu ,A Lester nam je malo i duzan istom Tottenhamu Azar je zabio golcinu i otkinuli smo bod cini mi se nakon cega je Lester poceo slavit titulu takodjer ocekujem da ce nam Lester se oduziti ako nista nek odigraju na visokom nivou pa neka rezultat bude kakav bude ,a mi moramo dobiti Everton i WBA kao sto gledam i jedni i drugi ce zapet ko puske protiv Celzija nekako mi je gori WBA jer znam da gadan fudbal igraju bit ce trolejbus i samo ce se udarati njima je bitno samo rano da damo gol i oni su gotovi tako da ako pobjedimo te 2 tekme ja sam siguran da ce na Bridzu pasti Midlzbro,Sunderland,i Watford zato smatram da nam je kljuc titule u Evertonu i Wba opet sve je u nasim rukama.

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 26.04.2017
23:00

Eriksen KLASA.

avatar
A.Shevchenko 7
Wednesday, 26.04.2017
22:59

Vestacko fabrikovanje nekakve trke od strane medija, nema tu nikakve trke.

avatar
Can Demir1
Wednesday, 26.04.2017
22:58

Cristal palace pogine protiv Čelsija na Bridžu a Totenhemu spuste gaće.Fino fino

avatar
Wednesday, 26.04.2017
22:58

Palas putio Totenhem,protiv Celzija,Arsenala i Liverpula poginuli ovamo,ne mogu da zapnu!

avatar
Rooster
Wednesday, 26.04.2017
23:52

Palas pustio Totenham?! Hahah, pa vi navijaci Celsija ste cirkus! Ispada da Totenhem sve ekipe pustaju a protiv vas igraju. Smesni ste stvarno! Sad zelite sve najgore Palasu, kao i Svonsiju. Koja god ekipa izgubi od Totenhema vi joj zelite sve najgore. Ako je Palas pustio Totenhem onda je Sautempton pustio Celsi! Idi kuci plavo dete i slusaj Drakea!

avatar
Can Demir1
Wednesday, 26.04.2017
22:56

Odvratni Palas sve najgore im želim.

avatar
Can Demir1
Wednesday, 26.04.2017
22:56

Jao ovog Palasa nisu u stanju kući šutnuti na gol.