Totenhem i Mančester Siti se otimaju oko Španca!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 12.04.2016.
17:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Arsenala će, po svemu sudeći, biti predmet borbe Maurisija Poketina i Pepa Gvardiole pred narednu sezonu.

BETA/AP Photo/Darko Bandic
BETA/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Kako je spreman da svoje kopačke "okači o klin", fudbaler londonskog Arsenala Mikel Arteta postao je meta Totenhema i Mančester Sitija!

Naravno radi se o ulozi trenera, koju bi Arteta mogao da dobije sa druge strane severnog Lononda ili 'pak u plavom delu Mančestera.

Naime, Đozep Gvardiola i Maurisijo Poketino voleli bi da u svom stručnom štabu vide iskusnog Španca. Gvardiola je tu želju izrazio još ranije, ali se sada u trku uključio i nekadašnji Artetin saigrač, iz vremena kada su obojica branili boje Pari Sen Žermena, te bi upravo njihovo poznastvo argentinski stručnjak mogao da iskoristi i preotme Španca "građanim".

Ipak, kako britanski "Miror" javlja, i Mančester Siti ima svog "keca u rukavu". Kondicioni trener ove ekipe Lorenco Bonaventura je dugogodišnji poznanik i prijatelj nekadašnjem fudbaleru Evertona, te se u Sitiju nadaju da bi mogli da ga privole da se pridruži stručnom štabu ovog tima koji će od naredne sezone na čelu imati Pepa Gvardiolu.

Arteta je svakako na slatkim mukama. Još se zvanično nije ni oprostio od fudbala, a dva velika stručnjaka se bukvalno otimaju oko njega kao trenera, ne bi li ga privolili da potpiše za njihove klubove i pomogne im u stvarnju ekipa za borbu za sam vrh evropskog fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Savoa
Tuesday, 12.04.2016
18:28
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 12.04.2016
18:03

Bolje u trenere nego jos koju sezonu u Arsenalu kao igrac...

avatar
fuad crnisanin
Tuesday, 12.04.2016
17:47

Ovo je patka... Arteta će najverovatnije odigrati još jednu sezonu u Bilbaou i vratiće se Wengeru, kao pomoćni trener. Ili možda već od sledeće sezone će biti u stručnom štabu Arsenala. Wengerove zamene Anri i Arteta

avatar
Господин Човек
Tuesday, 12.04.2016
17:05

Cekaj, je l me neko zeza??