Torir ima velike marketinške planove za Vidića!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 05.10.2014.
18:43
Izvor: Sportske.net

Vlasnik Intera Erik Torir ima zanimljive planove za Srbina Nemanju Vidića.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Erik Torir je nedavno dao zanimljiv intervju za Fajnenšel Tajms, u kojem je istakao da marketinški želi da prati model iz SAD-a i da Nemanja Vidić ima bitno mesto u njegovom planu.

"Kada smo dovodili Vidića, seo sam sa gospodinom Moratijem i pričali smo ne samo o igračkim kvalitetima ovog igrača, već i o njegovoj marketabilnosti.

Zaključili smo da je kao bivši kapiten Mančester Junajteda jako isplativ kada govorimo o azijskom tržištu i to je bio jedan od razloga zašto smo ga doveli
", rekao je Torir.

Naravno, Torir je sa Dalekog Istoka i dobro zna potencijal tog tržišta. Predsednik Intera je dodao da je Vidić pravi primer onoga što želi da uradi. Dao je i zanimljiv primer Milana.

"Berluskoni je jednom rekao da ne možete trošiti puno novca, a ne zarađivati ništa u fudbalu. I ako ste uspešni na terenu, to neće dugo trajati bez marketinga.

Fudbal se menja, model iz SAD-a je najbolji, tamo je poslovanje kluba slično poslovanju medijske kuće, imate reklame, industriju prodaje dresova i drugih proizvoda koji donose ogroman prihod
", smatra Torir.

Slažete se sa predsednikom Intera?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke