Torino se "zalaufao", Karpi stigao do zlatnih bodova!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 16.04.2016.
19:59
Izvor: Sportske.net

"Bikovi" se gostili na "Dal'Ari", Karpi bi mogao da bude veliki dobitnik kola!

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

U prvom meču kola, danas popodne je Torino slavio u Bolonji. Pokazalo se da Emilijani mnogo bolje igraju protiv jačih timova, podsetimo, na ovom stadionu je pao Napoli, a Juve je odigrao bez golova.

Izgledalo je da će i drugi torinski tim remizirati, a onda u finišu Beloti uspeva da pobegne odbrani, ruši ga Rosetini, sam je pretvorio penal u pobedu, treću u nizu za Torino, koji se kasno probudio i završiće u sredini tabele.

Ni Bolonju koja je igrala loše poraz ne boli, imaju 37 bodova, devet više od Palerma u zoni ispadanja, potrebna im je eventualno jedna pobeda do kraja kako bi bilo sigurni.

Mnogo značajnija za dno bila je utakmica u Modeni, Karpi je slavio protiv nezaintersovane Đenove i pobegao iz zone ispadanja.

Gosti su poveli, Pavoleti je loptu zakucao pod prečku, i to je bilo sve od Ligurijana.

Za njih je finiš poluvremena bio koban. Ostali su sa desetoricom, isključen je Ico, da bi za dva minuta u nadoknadi, prvo Di Gaudio makazicama, pa Lolo okrenuli rezultat.

U nastavku, brojčano jači Karpi je golovima Pašutija i Sabele stigao do konačnih 4:1, ovo je njihova najubedljivija pobeda u šampionatu, sada imaju 31 bod, tri više od Palerma koji je sutra prežaljen na gostovanju Juventusu.

Dan zatvaraju u derbiju Inter i Napoli, gostima je potrebna pobeda, inače će verovatno i zvanično potpisati kapitulaciju u borbi za titulu.

Karpi - Đenova 4:1
Bolonja - Torino 0:1
Inter - Napoli 20:45

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke