Tores negira da je Simeone skratio ugovor

Autor: Beta Beta
petak 16.09.2016.
09:43
Izvor: Beta

Fudbaler Atletiko Madrida Fernando Tores odbacio je danas navode da je trener Dijego Simeone skratio ugovor sa klubom.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Španski mediji su preneli da je Simeone pregovarao sa upravom Atletika o skraćenju ugovora, pa bi sa "Visente Kalderona" mogao da ode 2018. godine, a ne 2020.

"To je pretpostavka koja nije realna. Budimo realni, tek je prošao jedan mesec u novoj sezoni, a ovo je veoma važna godina za nas. Želimo da se razvijamo posle veoma dobre prošle sezone i komplikovanog finala (Lige šampiona). Neće nas omesti razmišljanje o tome šta bi moglo da se dogodi za devet meseci ili godinu dana. Nećemo sebi da pravimo prepreke. Uopšte ne znam da li su ti izveštaji tačni", rekao je Tores, preneli su španski mediji.

Simeone je trener Atletika od decembra 2011. godine. Osvojio je šampionsku titulu u sezoni 2013/2014 i dva puta je predvodio ekipu do finala Lige šampiona u kojima je izgubila od gradskog rivala Reala.

Simeone je posle poraza iz prošle sezone najavio mogućnost odlaska, pošto je u zategnutim odnosima sa upravom kluba.

"On je tada rekao šta misli, nikada nije pogrešno kada govorite iz srca. Svi smo veoma srećni što je odlučio da ostane, on je osnovna baza ovog tima Atletika", rekao je Tores.

Jedan od najboljih igrača Atletika Antoan Grizman nedavno je produžio ugovor sa madridskim klubom, tek pošto ga je Simeone uverio da će ostati na "Visente Kalderonu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke