Tomović: "Da potvrdimo prvo mesto u grupi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
15:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Fiorentine dočekuju u četvrtak PAOK u petom kolu grupe J Lige Evrope, u meču kojim bi mogli da potvrde prolazak u nokaut fazu.

Beta/Claudio Giovannini/ANSA via AP
Beta/Claudio Giovannini/ANSA via AP

Povezane vesti

"Viola" je na čelu grupe sa tri poena više od Karabaha, uz ubedljivo bolju gol razliku. Defanzivac kluba iz Firence, Nenad Tomović, kaže da njegov tim želi da i zvanično osigura prvo mesto.

"Sasvim smo zasluženo prvi u grupi i imamo šansu da već protiv PAOK-a na svom terenu i definitivno obezbedimo prolaz dalje. Svakako da grupnu fazu želimo da završimo na prvom mestu u grupi" kaže Tomović.

Fiorentina igra odlično na svim frontovima i u poslednja tri meseca ima samo jedan poraz. 29-godišnji Tomović smatra da je njegov tim mogao da ostvari još bolje rezultate.

"Iako u poslednje vreme imamo pozitivne rezultate, najviše možemo da žalimo za nerešenim rezultatima koje smo imali kod kuće, protiv Atalante, Krotonea i Sampdorije. Da smo tu ostvarili pobede, bili bismo u samom vrhu i svakako da bismo onda svi bili vrlo zadovoljni" rekao je Tomović.

Srpski fudbaler je jedan od najstandardnijih igrača Fiorentine, koja ove sezone ima jednu od najjačih odbrana u ligi, jer samo lider Juventus ima manje primljenih golova u dosadašnjem toku Serije A.

"Mogu da budem zadovoljan dosadašnjom minutažom i prikazanom igramo, ali sigurno da mogu još bolje. Trudim se da napredujem iz utakmice u utakmicu. Imamo jednu od najboljih odbrana u ligi i cilj nam je da iz skoro svake utakmice izađemo bez primljenog gola" objasnio je Tomović.

Meč Fiorentina – PAOK igra se u četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke