Tohir otkriva - Kakvi su ciljevi Intera ove sezone?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.07.2015.
19:13
Izvor: Beta

Predsednik fudbalskog kluba Inter iz Milana Erik Tohir rekao je danas da očekuje da se njegov tim ove sezone uključi u borbu za Ligu šampiona.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Inter iz Milana Erik Tohir rekao je danas da očekuje da se njegov tim ove sezone uključi u borbu za Ligu šampiona.

Tohir je rekao da njegov tim, posle dobro odrađenog prelaznog roka, ima kvalitet da sledeću sezonu završi na jednom od prva tri mesta na tabeli. On je rekao da je zbog toga u klub doveden Roberto Mančini kao i novi igrači.
 
Ambicije Intera su porasle posle dovedenih pojačanja, kao što su Žoao Miranda, Hejson Muriljo, Žofri Kondogbia i Martin Montoja, dok Stevana Jovetića dele medicinski pregledi od plavo-crnog dresa.

"Pričao sam svakim od novih igrača i svima sam dao do znanja da je ovosezonski cilj Liga šampiona" rekao je Tohir za Korijere dela Sport.

Tohir nema sumnje da će pridošlica iz Monaka, Žofri Kondogbija biti novi Jaja Ture, koji je odbio Inter u ovom prelaznom roku.

Predsednik Intera je izjavio da su odnosi sa gradskim rivalom Milanom dobri uprkos tome što je Kondogbia prekršio dogovor sa "rosonerima" i prešao u Inter.

Transfer Stevana Jovetića iz Mančester Sitija je pri kraju, a novom igraču se raduje i predsednik "neroazura".
 
"Obično ne komentarišem igrače drugih klubova, ali bio bih srećan ako bi Jovetić potpisao za nas. Ipak, moramo sačekati igrača da prođe medicinske preglede i potpiše ugovor", dodao je Tohir.

Trener Intera Roberto Mančini zamenio je prošlog novembra Valtera Macarija na klupi Intera ali nije imao očekivane rezultate pošto je  proteklu sezonu završio na osmom mestu Serije A.

Fudbaleri Intera izgubili su danas od Real Madrida sa 3:0 u prijateljskom meču, koji je odigran u Kini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StefaNN
Monday, 27.07.2015
23:51

Neko sedmo mesto :D

avatar
Monday, 27.07.2015
21:22

TO je i realan cilj, iskreno meni deluje da nisu konkurenti za titulu, a tesko ce i LS izboriti Roma je jaka, Juve isto, MIlan se trenutno bolje pokazje od njih, a otpisati Lacio ili Napoli je suvise naivno, ali sezona je duga i sve je moguce.

avatar
rossonero_t
Monday, 27.07.2015
21:12

Sta bi sad, do pre neki dan govorili o skudetu... Izgleda da se posle ovih prijateljskih utakmica spustili malo na zemlju :D

avatar
Brat Rodrigoo
Monday, 27.07.2015
20:24

Povratak medju najjace je imperativ!

avatar
Nine
Monday, 27.07.2015
19:46

Nadam se da nece prodati Sacirija, momak je odlican, mlad, obecava. Ne razumem Mancinija, ali stvarno...

avatar
Oldboy
Monday, 27.07.2015
20:04

Samo zbog toga što je Šaćiri zver ali na treningu, na zvaničnim utakmicama je nešto sasvim drugo, a uprava nema vremena da čeka jer u timu ima dosta nedoraslih 23-o godišnjaka, a za iste pare može da dovede već formiranog Perišića. Zbog loših finansija klub nema vremena da čeka još sezonu dve da igrači na ključnim pozicijama prorade. Lično mislim da bi Jojo, Perišić i Icardi razbijali u napadu.

avatar
Monday, 27.07.2015
19:46

Tohir=Kim Dzong IL

avatar
Joker96
Monday, 27.07.2015
19:35

Inter je dugo van Lige Sampiona i to se ozbiljno odrazava na finansije, jer su plate igraca prilicno velike a prihodi mali. Ako se ni ove sezone ne bi izborila Liga Sampiona klub bi bio u velikom minusu, pogotovo sto je dovedeno dosta skupih igraca, a jako mali novac je za sada zaradjen na prodaji nepotrebnih igraca. Zato ako se ne obezbedi neko od prva tri mesta, nazalost mislim da ce nekoliko ponajboljih i najskupljih igraca morati da ode zbog finansija. Zato dajte sve od sebe ove sezone, forza INTER!

avatar
Monday, 27.07.2015
19:21

Mozda u Ligu Evrope, u Ligu Sampiona ne sigurno.

avatar
the NormalOne
Monday, 27.07.2015
21:26

Ti si jedan od onih likova koji idei hejtuje sve klubove,a dvoriste mu gori.Gvardiola unisti ih do temelja..

avatar
the NormalOne
Tuesday, 28.07.2015
09:44

Dok nije dosao Gvardiola Bajern je osvojio LS i igrao finale i sve to je uradio pravi NEMACKI Bajern,masinerija sa minimalno ulgaanja.Po dolasku Pepa Cudotvorca Bajer trosi nekoliko puta vise ,broj nemackih igraca se smanjuje (time i car Nemacke masine,kao i atmosfera na treningu)a, uspesi u Evropi su sve manji.Polako uskoro Bajernu ce cetvrtfinale biti maksimum maksimuma.

avatar
Monday, 27.07.2015
21:51

Volim da citam sta pisu drugi i tako. Za Gvardiolu da, nece Bajern sa njm ni do cetvrtfinala Lige sampiona da stigne.